Pansonic lansează obiectivul fix Lumix S 35 mm f/1.8

Browse By

Panasonic prezintă LUMIX S 35 mm F1.8 (S-S35), un nou obiectiv cu luminos cu distanță focală fixă, cel mai nou din seria de patru obiective cu diafragmă mare F1.8 bazate pe sistemul L-Mount.

Un total de patru obiective cu distanță focală fixă F1.8 din seria LUMIX S, care include 85 mm (S-S85), 50 mm (S-S50), 24 mm (S-S24) și noul obiectiv de 35 mm (S-S35), au în comun dimensiunea asemănătoare și poziția identică a elementelor de control, pentru a oferi avantaje practice în utilizare.

Centrul de greutate al acestor obiective este aproape identic, astfel încât este ușor să schimbați obiectivele rapid cu ajustarea minimă a echilibrului atunci când camera este fixată pe un gimbal. Aceleași filtre pot fi folosite și datorită diametrului identic al filetului. Performanța descriptivă a acestor lentile este, de asemenea, identică.

Panasonic Lumix S 35mm f/1.8

LUMIX S 35mm F1.8 este compus din unsprezece elemente de lentile aranjate în nouă grupuri, inclusiv trei lentile asferice și trei lentile ED (Extra-Low Dispersion). Utilizarea a trei lentile asferice aduce atât performanțe descriptive deosebite cât și un bokeh frumos, avantaje comune pentru întreaga serie de obiective F1.8. Lentilele ED suprimă eficient aberațiile cromatice. Acest obiectiv este potrivit pentru multiple situații, inclusiv peisaje și instantanee, datorită unghiului natural de vedere, precum și pentru portret. Poate fi folosit și pentru fotografii de aproape datorită distanței minime de focalizare de 0,24 m.

LUMIX S 35mm F1.8 ar trebui să fie bun și pentru video deoarece are un design care suprimă fenomenul de „focus breathing”, care a fost o problemă a tuturor obiectivelor interschimbabile concepute pentru fotografie. Împreună cu un control al diafragmei în micro trepte pentru o ajustare fină a expunerii, pot fi înregistrate videoclipuri de calitate profesională.

Cu dimensiunea sa compactă și greutatea redusă de aproximativ 295 grame, LUMIX S 35 mm F1.8 oferă o mobilitate uimitoare pentru a se potrivi cu S5, cel mai mic model LUMIX full-frame. Designul robust rezistent la praf/stropi*1 rezistă utilizării în condiții dure chiar și la 10 grade sub zero, pentru o mobilitate ridicată. Diametrul filtrului este de 67 mm, cu o diafragmă cu deschidere circulară cu 9 lame.

Pentru a consolida și mai mult sistemul de obiective din seria S, este în curs de dezvoltare un nou obiectiv cu distanță focală fixă cu unghi ultra larg de 18 mm cu diafragmă mare F1.8. Pe lângă dezvoltarea de noi obiective, programele de actualizare firmware*2 sunt disponibile și pentru obiectivele convenționale S-R70200, S-E70200, S-R70300 și S-R24105 pentru a îmbunătăți performanța stabilizatorului de imagine în timpul înregistrării video. În plus, performanța de stabilizare a imaginii  a tehnologiei Dual I.S. 2 a fost crescută de la 6,5 stopuri la 7,5 stopuri*3 pentru fotografierea cu S-R24105 montat pe LUMIX S1H, S1R sau S1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *