Browse By

Despre mine

Jurnalist de meserie, povestitor de suflet, mi-am făcut acest loc pe internet numai al meu pentru a putea povesti despre tehnologie, despre jocuri video, idei, călătorii și orice îmi mai face plăcere. Totuși, nu o fac doar pentru mine pentru că altfel aș fi ținut un jurnal, ci vreau să împărtășesc cu lumea, vreau să adun o comunitate de oameni cu idei și pasiuni asemănătoare.

În altă ordine de idei, sunt din Craiova, dar crescut în București încă din liceu, deci vorba oltenească apare mai rar și mai scap câte un “mâncai”, “băui” și așa mai departe. Am ales jurnalismul la facultate pentru că mi s-a părut o provocare. Îmi place să citesc și să scriu (potrivit pentru un jurnalist), însă este și o provocare deoarece sunt mai introvertit și timid (nu se potrivește foarte bine cu meseria) și chiar și după sute de interviuri realizate până acum tot mai am emoții atunci când vorbesc cu cineva nou, însă cred că mă ajută să fiu un ascultător mai bun.

Ce alte lucruri ar mai fi de știut despre mine? Îmi place meseria mea, îmi plac gadgeturile și jocurile video (câteodată sunt atât de entuziasmat de un gadget încât îmi este greu să dorm noaptea), îmi place să călătoresc și să descopăr locuri noi, însă apreciez cu tărie confortul de acasă.

Pentru întrebări și alte lucruri diverse îmi puteți scrie la florincasota@gmail.com