Ce jocuri noi sunt adăugate pe GeForce Now în luna noiembrie

Browse By

În luna noiembrie Nvidia va adăuga 17 noi jocuri în librărir GeForce Now. În același timp vor începe activarea abonamentelor RTX 3080.

Gamerii din America de Nord care au făcut precomandă de 6 luni pentru abonamentul GeForce NOW RTX 3080 încep să aibă conturile activate. Activarea va continua până când toate precomenzile vor fi onorate.

Membrii cu GeForce NOW RTX 3080 sunt primii care își vor duce experiența de gaming în cloud la următorul nivel cu rezoluții mai mari, un număr crescut de cadre pe secundă, latență scăzută, cele mai lungi sesiuni de joc și cel mai mult control în setările jocurilor.

Precomenzile pentru abonamentele RTX 3080 pe 6 luni încă sunt acceptate, iar activarea acestora pentru Europa este planificată să înceapă în decembrie.

Jocuri GeForce Now noiembrie 2021

În total, 17 jocuri sunt programate să ajungă în librăria GeForce NOW în decursul acestei luni. NOWiembrie începe cu 4 jocuri care ajung în librăria GeForce NOW în această săptămână, printre care și simulatorul culinar Recipe for Disaster sau Let’s Build a Zoo.

Lista completă de jocuri de pe GeForce NOW din această lună se află mai jos, cu titlurile din această săptămână în prima parte a listei:

Tot în noiembrie: