God of War Ragnarok, confirmat pentru PS5 și PS4 în 2022

Browse By

God of War Ragnarok, următorul titlu din seria God of War, se va lansa în 2022 pe PS5 și PS4.

După o perioadă îndelungată în care dezvoltatorii Santa Monica nu au dezvăluit nicio informație despre jocul la care lucrează, pe contul de Twitter al studioului a fost publicat un mesaj în care anunță că viitorul joc va fi lansat în 2022.

God of War Ragnarok era oarecum așteptat pentru 2021, însă informațiile au întârziat să apară și o lansare în acest an devenea din ce în ce mai improbabilă. Nu a fost dat un motiv pentru această dată de lansare, însă a fost menționat faptul că pandemia a forțat compania să lucreze remote și că sănătatea angajaților este pe primul loc.

Vestea bună pentru deținătorii de console PS4 este faptul că jocul se va lansa și pe această consolă, nu doar pe PS5. Într-un interviu recent, Hermen Hulst de la PlayStation a declarat că nu poți construi o comunitatea de peste 110 milioane de oameni și apoi să uiți de ea (făcând referire la numărul de console PS4 vândute până acum). Acesta a mai spus că jocuri mari ca Horizon Forbidden West, următorul titlu God of War, Gran Turismo 7 vor fi disponibile pe PS4 și PS5.

Ca deținător de PS5, eu sper doar ca dezvoltatorii să profite la maximum de ceea ce poate consola de nouă generație a Sony, însă mă bucur și că jocul va fi disponibil pe PS4 deoarece PS5 este greu de găsit, iar atunci când găsești consola nu este la prețul recomandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *