Riot lansează jocul Valorant și pe smartphone-uri

Browse By

La un an de la lansarea VALORANT, dezvoltatorul Riot Games anunță planurile de extindere a francizei VALORANT pe mobile.

După un debut record în beta și o lansare globală de succes, VALORANT a devenit unul dintre cele mai cunoscute jocuri FPS disponibile pe PC. În primul an de la lansare, jucătorii VALORANT s-au confruntat în peste jumătate de miliard de jocuri pe echipe, astfel că Riot se pregătește să aducă jocul mai aproape unui număr și mai mare de jucători prin dezvoltarea unei versiuni pentru telefoanele mobile care va fi disponibilă la nivel mondial.

Peste 14 milioane de jucători din întreaga lume se conectează în fiecare lună pentru a juca titlul Riot.

Cu această ocazie aniversară, Riot Games pregătește o multitudine de surprize pentru jucătorii și fanii jocului, oferind comunităților de jucători români premii și provocări în joc. Pe parcursul lunii iunie, jucătorii români de VALORANT vor primi swag-uri digitale, printre care un card de jucător care poate fi revendicat și un pass gratuit pentru evenimente.

“Unul dintre obiectivele noastre în acest prim an a fost să câștigăm încrederea și respectul comunității globale FPS și să le dovedim că VALORANT este un tactical-shooter competitiv cu adevărat valoros”, a spus Anna Donlon, producător executiv al VALORANT în cadrul Riot Games.

La mai puțin de un an de la debutul jocului în 2020, pentru a susține scena competitivă a jocului, Riot a lansat și Turneul Campionilor VALORANT, care cuprinde trei niveluri de competiție: Challengers, Masters și Champions. Echipa de români a Nexus dedicată jocului s-a calificat la nivelul Challengers, unde a reușit să obțină până acum 2 victorii și 3 înfrângeri. Cea mai importantă victorie a echipei Nexus Gaming a fost contra Animel, o echipă finlandeză care s-a remarcat în competițiile din Europa. Echipa de români va continua să își arate abilitățile în următoarea etapă de calificări din luna iulie.

VALORANT este un joc free-to-play care pune în opoziție două echipe de cinci jucători, atacatori vs. apărători, cu miza de a câștiga un schimb de focuri pe parcursul a 24 de runde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *