Noiembrie 2020 – Crăciunul gamerilor din lumea întreagă

Browse By

În general, luna noiembrie era una bună pentru gameri, însă cea de anul acesta va fi una specială datorită lansărilor noi de hardware și software.

Înainte de toate să trecem în revistă toate jocurile interesante ce vor fi lansate luna următoare, apoi să vorbim și despre hardware.

Prima jumătate a lunii noiembrie va fi, pur și simplu, o sărbătoare pentru gameri deoarece avem un nou titlu Assassin’s Creed: Valhalla pe 10 noiembrie, apoi pe 12 noiembrie vine Godfall pe PC și PS5 (pt SUA), pe 13 noiembrie aterizează Call of Duty Black Ops Cold War și pe 19 noiembrie (pe 12 pentru SUA și alte țări) vine Spider-Man: Miles Morales și în aceeași zi cade și gigantul Cyberpunk 2077.

Acestea sunt cele mai mari titluri, însă mai avem Destruction AllStars pentru PS5 în 19 noiembrie, apoi Sackboy: A Big Adventure tot atunci pe PS5 și pe PS4, Demon’s Souls vine în exclusivitate pe PS5 pe 19 noiembrie.

Nu în ultimul rând, avem Dirt 5 pe 6 noiembrie pe PS4, Xbox One și PC, apoi pe 10 noiembrie pe Xbox Series X și pe 19 noiembrie pe PS5. De asemenea, Yakuza: Like a Dragon se lansează pe 10 noiembrie pentru PC și consolele Microsoft, dar și pentru PS4, fără PS5.

Cadourile pentru gameri se cumpără în noiembrie

Multe dintre aceste jocuri sunt legate de lansarea noilor console Xbox Series X și PlayStation 5. După multă speculație în legătură cu prețul, data de lansare și specificațiile, cei doi mari giganți au înlăturat misterul. Xbox Series X vine pe 10 noiembrie și PS5 pe 12 noiembrie în unele piețe și peste tot în lume pe 19 noiembrie.

S-a vorbit foarte mult până acum despre posibilitățile pe care le oferă aceste console, așa că nu o să mai insist, însă dacă le găsești în magazine până la Crăciun sigur o să fie un cadou fain pentru un gamer. La Xbox Series X nu beneficiezi de niciun joc exclusiv, iar Sony oferă în exclusivitate pe PS5 la lansare Destruction AllStars și Demon’s Souls. Apoi mai are o armă secretă în numele lui GodFall care nu va fi disponibil o perioadă pe consolele Microsoft și se lansează doar pe PS5 și PC.

Și gamerii pe PC-uri au avut multe motive de bucurie deoarece Nvidia a lansat o nouă serie de plăci video, cel mai mare salt generațional pe care l-a făcut compania. Din păcate, nu există stoc în acest moment și cine nu a prins o placă la lansare trebuie să mai aștepte.

Apoi a venit și AMD și a anunțat trei noi procesoare bazate pe arhitectura Zen 3 ce promit o performanță cu 19% mai mare decât generația anterioară. Noile procesoare Ryzen se pun la vânzare din 5 noiembrie. Să vedem dacă și ei vor avea probleme cu stocul.

All in all, o lună foarte ocupată pentru gameri (și costisitoare dacă ai râvnit la noile produse) and I can’t wait!