Netflix transformă seria Assassin’s Creed într-un serial

Browse By

Netflix a anunțat astăzi ca s-a înțeles cu Ubisoft pentru adaptarea seriei Assassin’s Creed într-un serial live action.

Serialul se află în curs de dezvoltare și ar trebui să fie un show live action, iar în acest moment nu are un showrunner, deci nu știm detalii despre felul în care această adaptare va arăta. Va începe de la începuturi? Va spune povestea unui anume joc din serie? Nu știm.

Tot ce putem spera este ca acestă nouă producție să spună o poveste mai coerentă de cât a făcut-o filmul cu același nume, lansat în 2016.

De la lansarea sa pentru prima dată în 2007, seria Assassin’s Creed a vândut peste 155 de milioane de jocuri în întreaga lume. Franciza este acum stabilită ca una dintre cele mai bine vândute serii din istoria jocurilor video.

În cazul în care nu știați, studioul francez are și o divizie de film și televiziune. Misiunea Ubisoft Film & Television este de a aduce jocurile premiate ale Ubisoft în noi domenii de divertisment și de a crea povești originale amplasate în lume, cultura și comunitatea jocurilor.

Divizia are o listă de proiecte de film și TV originale și bazate pe IP în diferite etape de dezvoltare și producție, inclusiv filmele „Tom Clancy’s The Division” (Netflix), „Rabbids” (Lionsgate), „Just Dance” (Screen Gems) ), „Beyond Good & Evil” (Netflix), filmul independent „Werewolves Within”, seria actuală „Mythic Quest: Raven’s Banquet” (Apple TV +) și „Rabbids Invasion” (sezonul 4 pe Netflix) printre altele.

În altă ordine de idei, dacă-ți era dor de un joc din serie, Assassin’s Creed Valhalla se lansează curând și promite (și arată) să fie unul dintre cele mai interesante titluri de până acum. Vom afla cât de curând deoarece jocul se lansează pe 10 noiembrie pe PC, PS4, Xbox One, dar și pe noile console Xbox Series X sau PlayStation 5. Eu mă uit la The Last Kingdom ca să mă pregătesc, tu?