Serviciul de streaming GeForce NOW, disponibil și pe Chromebooks

Browse By

Cu lansarea Beta de astăzi pe ChromeOS, Chromebook-urile beneficiază de GeForce NOW și au acces la sute de jocuri disponibile.

Cum te joci orice titlu pe un Chromebook? Intră pe play.geforcenow.com și intră în contul tău GeForce NOW. Înregistrarea este simplă, ai doar de ales între un cont Founders membership sau unul gratuit.

Milioane de membrii GeForce NOW joacă împreună sau împotriva prietenilor lor – indiferent de platformă, fie că vorbim despre PC, Mac, Android sau, acum Chromebooks. Asta pentru că atunci când faci streaming unui joc folosind GeForce NOW, te joci versiunea de PC din magazine digitale precum Steam, Epic Games Store sau Ubisoft Play.

Acest lucru este excelent pentru dezvoltatori, pentru că își pot duce jocul în cloud, chiar de la lansare, fără să fie nevoie de extra cicluri de dezvoltare. În același timp, este excelent pentru milioanele de membrii GeForce NOW, care accesează un ecosistem existent și care dispune de peste 650 de jocuri instant, inclusiv peste 70 dintre cele mai jucate titluri free-to-play.

Atunci când jocuri precum Cyberpunk 2077 de la CD Projekt Red se vor lansa, membrii se vor putea juca în aceeasi zi prin GeForce NOW, chiar de pe Chromebook.