Fortnite va fi disponibil pe GeForce Now cu controale touch

Browse By

Fortnite va putea fi jucat pe dispozitive mobile pentru o perioadă limitată în closed beta via iOS Safari și aplicația de Android GeForce NOW.

Începând de săptămâna viitoare, Fortnite pe GeForce NOW se va lansa în closed beta pentru o perioadă limitată pe mobil, prin intermediul browser-ului Safari pe iOS și aplicația Android GeForce NOW.

Varianta beta este deschisă pentru înregistrări pentru toți membrii GeForce NOW și va ajuta la testarea capacității serverelor, graficii și performanța controalelor prin atingere. Membrii vor fi acceptați în beta pe grupuri în decursul următoarelor săptămâni.

Fortnite vine pe mobil prin iOS Safari și Android cu controale touch

Alături de Epic Games Nvidia a lucrat pentru a oferi o variantă de Fornite disponibilă cu controale prin atingere pentru mobil prin cloud. În timp ce jocuri pe PC din librăria GeForce NOW sunt experimentate cel mai bine pe mobil cu gamepad, introducerea controalelor prin atingere construite de echipa GeForce NOW oferă mai multe opțiuni pentru jucători, începând cu Fortnite.

Începând de astăzi, membrii GeForce NOW se pot înscrie pentru o șansă de a participa în closed beta Fortnite pentru o perioadă limitată pentru dispozitive mobile. Nu ești un membru existent?. Fă-ți un abonament GeForce NOW și înscrie-te pentru a deveni eligibil pentru closed beta imediat ce va fi pornit săptămâna viitoare. Fă-ți un upgrade la abonament Priority sau RTX 3080 pentru a primi prioritate de acces la serverele de gaming. Nu este necesar un abonament GeForce NOW plătit pentru a participa.

Lansările din joiaGFN

Bineînțeles, nu puteam uita despre jocurile de săptămâna aceasta:

  • Supraland Six Inches Under (lansare nouă pe Steam, 14 ianuarie)
  • Galactic Civilizations 3 (Gratuit pe Epic Games Store, 13-20 ianuarie)
  • Ready or Not (Steam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *