Samsung Galaxy S21 FE 5G este disponibil acum în România

Browse By

Samsung anunță disponibilitatea comercială în România a celui mai nou model de telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Telefonul dispune de cele mai iubite caracteristici ale seriei Galaxy S21 – design atrăgător, performanță, cameră puternică și conectivitate la ecosistemul Samsung.

Samsung Galaxy S21 FE 5G preț

Noul S21 FE 5G vine cu un design premium, caracteristic seriei Galaxy S21, ce include un finisaj elegant de culoare mată, o grosime de 7,9 mm și patru opțiuni noi de culoare: Olive, Lavender, White sau Graphite. S21 FE 5G are cel mai nou și super rapid procesor Galaxy, cu o rată de răspuns de 240 Hz, opțiuni de reacție foarte rapide și cea mai înaltă rezoluție pe un ecran Dynamic AMOLED 2X.

De asemenea, Galaxy S21 FE 5G este echipat cu o baterie puternică, ce durează toată ziua și dispune de o capacitate de încărcare super rapidă de 25W.  Nu în ultimul rând, integrează și o setare îmbunătățită a modului de noapte și oferă cea mai bună experiență de selfie datorită camerei frontale avansate de 32 MP și a opțiunilor de AI Face Restoration.

Pentru mai multe detalii despre Galaxy S21 FE 5G și oferta disponibilă, poți să intri aici.

Samsung Galaxy S21 FE 5G are un preț de 3700 de lei pentru versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB stocare, iar modelul cu 8 GB RAM și 256 GB stocare ajunge la un preț de 4000 de lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *