TP-Link lansează benzile smart multicolore Tapo L920-5 și Tapo L900-5

Browse By

Chiar la timp pentru sărbători, TP-Link anunță și lansarea benzilor inteligente multicolore Tapo L920-5 și Tapo L900-5, dar și a prizei Wi-Fi mini smart cu funcția de monitorizare a consumului de energie, Tapo P110, pentru distracție și eficiență maximă în acest sezon.

Tapo L920-5 și Tapo L900-5, benzi LED Wi-Fi multicolore și inteligente

Fie că vă doriți să faceți un cadou special, fie că vreți să împodobiți bradul diferit în acest an, benzile LED Wi-Fi multicolore din gama Tapo creează atmosfera potrivită pentru orice fel de activitate. Acestea pot fi utilizate în scenarii multiple, de la montarea pe spatele televizorului, pentru mai multă profunzime, până la înfrumusețarea setup-ului de gaming sau a locului de machiaj, la animarea petrecerilor de sărbători sau pentru relaxarea dinainte de culcare, alături de o carte bună.

Tapo L920-5 și Tapo L900-5 oferă peste 16 milioane de culori vibrante și, cu ajutorul LED-urilor de înaltă calitate, ies în evidență, fiind cu 20% mai strălucitoare și rezistând cu 50% mai mult decât alte dispozitive de acest tip.

Benzile luminoase au o durată de viață aproximativă de 50.000 de ore și se conectează direct la rețeaua Wi-Fi, fără să necesite un hub sau alte echipamente suplimentare. În plus, oferă și posibilitatea de a salva setările potrivite fiecărei activități, creează programe predefinite pentru a activa luminozitatea și culoarea în funcție de preferințele utilizatorului și poate fi controlată foarte simplu cu ajutorul Google Assistant sau Amazon Alexa. Iar de sărbători pot fi achiziționate la un preț recomandat de 192,99 Lei pentru Tapo L920-5 și 139,9 Lei pentru Tapo L900-5, din magazinele retailerilor parteneri. 

Eficiență maximă cu priza inteligentă pentru monitorizarea energiei, Tapo P110

TP-Link anunță și lansarea pe piața din România a prizei Wi-Fi inteligente mini smart, cu funcția de monitorizare a energiei, Tapo P110, pentru un ecosistem smart home mereu conectat și eficient. Aceasta monitorizează în timp real consumul de energie, prin intermediul aplicației TP-Link Tapo, astfel că utilizatorii pot administra echipamentele conectate așa cum își doresc, pentru a economisi bani și energie. Tapo P110 poate fi controlată de la distanță, tot prin intermediul aplicației, și oferă posibilitatea de a stabili un program predefinit pentru administrarea automată a dispozitivelor.

Priza smart Tapo P110 cu monitorizarea energiei poate fi achiziționată online și în magazine, la prețul recomandat de 86,99 Lei.