Ce să te joci weekendul astă (29-31.10.2021)?

Browse By

Dacă ești ca mine și te întrebi ce să te joci weekendul asta? Am câteva opțiuni pentru tine și te poți juca pe PC sau în cloud.

Nvidia aduce cinci noi jocuri în cloud, printre care și câteva nume mari, începând cu Marvel’s Guardians of the Galaxy, care poate fi jucat cu suport pentru RTX ON de către membrii cu abonamente Founders și Priority. Eu îl joc pe PS5 și PC, iar review-ul va fi online cât de curând, însă ce pot să zic până acum este că mă distrez teribil cu acest titlu.

Și lucrurile nu se opresc aici – membrii GeForce Now se pot bucura și de Riders Republic (impresia mea despre beta am scris-o aici) dar și de alte titluri precum Alan Wake Remastered, care este gata să încânte cu grafică nouă.

Lista completă de jocuri care vine pe GeForce NOW în acest weekend poate fi găsită mai jos:

De asemenea, Nvidia a deschis precomenzile pentru cel mai nou pachet de acces pentru GeForce Now, adică pachetele RTX 3080, acestea îți vor permite să experimentezi jocuri cu ray tracing la rezoluție 1440p și 120 FPS. Mai multe detalii despre acest serviciu poți afla aici.

Ce jocuri noi te poți juca pe Xbox GamePass?

Dacă ai abonament la Xbox GamePass atunci ai motive de bucurie deoarece au fost adăugate mai multe jocuri interesante precum Into the Pit, Outriders (review aici), The Forgotten City (pe care sunt foarte curios să-l joc deoarece am auzit doar lucruri bune despre el), dar și cel mai recent titlu din seria legendară Age of Empires, anume Age of Empires 4.