„Naraka: Bladepoint” și alte 10 jocuri sosesc pe GeForce NOW

Browse By

Noul battle royale NARAKA: BLADEPOINT, dar și franciza Hello Neighbor vor fi disponibile începând de astăzi pe platformă. Acestea sunt doar două dintre cele 11 jocuri spectaculoase care vor fi adăugate pe GeForce Now săptămâna aceasta. Mai mult, și cel mai nou DLC Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil în cloud (review-ul meu pentru Siege of Paris îl găsești aici și mai jos).

Jocul de tip battle royale NARAKA:BLADEPOINT se lansează astăzi și poate fi accesat în platforma GeForce NOW.

60 de jucători, eroi din întreaga lume, se vor întâlni pe insula Morus – iar unul va ieși victorios. Jucătorii pot explora lumea vastă și interactivă și pot experimenta un gameplay unic, îmbunătățit de experiența de parkour, pentru o aventură în jungla urbană. Aceștia pot învăța și cum să folosească mai bine caracteristicile unice ale fiecărui personaj, dintr-o gamă largă cu abilități puternice, bucurându-se și de un arsenal vast de arme melee și arme de luptă, dar și de adrenalina de a spulbera proiectilele și săgețile care invadează câmpul de luptă.

E rândul tău să faci mișcarea decisivă. Începe asaltul asupra inamicilor cu un cârlig de luptă care poate fi folosit împotriva oricui, oriunde, dar și pentru a distruge obstacolele și a ajunge la țintele propuse. Prinde-i pe dușmani într-o ambuscadă, ascunde-te în întuneric și așteaptă momentul potrivit pentru atacul nimicitor frontal sau folosește-te de atacuri strategice melee. Evadează din luptele mai puțin favorabile cu o manevră specială și joacă în felul tău pentru a obține victoria.

Jocurile săptămânii 

Astăzi, joia GFN aduce 11 noi titluri disponibile pe platforma GeForce NOW, inclusiv franciza horror stealth Hello Neighbor.

Ce ascunde vecinul tău? Membrii pot afla adevărul și se pot bucura de Hello Neighbor, o poveste plină de suspans în care te strecori în casa vecinului tău virtual pentru a afla ce secrete oribile ascunde în pivniță. Nu te face prea comod – The Neighbor va învăța din fiecare mișcare pe care o faci și va lăsa pe traseu surprize cât se poate de neașteptate.

Te poți bucura, de asemenea, și de prequel-ul dramatic Hello Neighbor: Hide and Seek, urmărind povestea tragică a pierderii unui membru al familiei, în timp te joci de-a v-ați ascunselea și ajungi la momentul în care a început totul.

Lista completă a jocurilor care vor fi disponibile începând de săptămâna aceasta, mai jos:

 • City of Gangsters (disponibil în ziua lansării pe Steam, 9 august)
 • Car Mechanic Simulator 2021 (disponibil în ziua lansării pe Steam, 11 august)
 • NARAKA: BLADEPOINT (disponibil în ziua lansării pe Steam și Epic Games Store, 11 august)
 • Faraday Protocol (disponibil în ziua lansării pe Steam, 12 august)
 • Voidtrain (disponibil în ziua lansării pe Epic Games Store, 12 august)
 • 428 Shibuya Scramble (Steam)
 • Blood of Steel (Steam)
 • DARIUSBURST Chronicle Saviours (Steam)
 • Hello Neighbor (Steam și Epic Games Store)
 • Hello Neighbor: Hide and Seek (Steam și Epic Games Store)
 • RimWorld (Epic Games Store)