Lansare Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3

Browse By

Pe 11 august a avut loc lansarea globală a celor două telefoane pliabile Samsung: Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.

Am participat la evenimentul de lansare din România și am avut ocazia să văd cele două telefoane și să mă joc puțin cu ele. Iar primul lucru pe care vrea să îl spun că arată foarte bine. Probabil ai văzut și tu clipuri de hands on cu telefoanele (avem și noi unul pe start-up.ro), însă e altceva să le vezi în realitate și să le atingi.

În primul rând, telefoanele sunt mai rafinate, mai robuste și plăcute la atingere. Pur și simplu, se simt ca telefoane premium, nu ca niște prototipuri. Ecranele sunt și ele mai aproape de sticla pe care o cunoaștem pe telefoanele clasice. Da, dunga din mijloc încă se vede în anumite unghiuri și încă se simte, dar e mult mai redusă decât la modelele anterioare.

Practic, Samsung a luat un concept și în trei iterații a reușit să facă un produs premium, funcțional și atrăgător.

Pe scurt, cele trei mari îmbunătățiri primite de Samsung Galaxy Z Fold sunt:

  • rezistența la apă IPX8 (1,5 metri sub apa până la 30 de minute și Z Flip 3 are același rating), dar nu e rezistent la praf și nu este recomandarea utilizării pe plajă sau la piscină.
  • primește suport pentru stylus și acum nu prea mai văd rostul lui Note.
  • este mai bine construit și include o cameră sub display.

Cam atât despre impresiile mele, urmăriți clipul de mai sus pentru mai multe informații și aștept telefoanele la review pentru a veni cu mai multe detalii, impresii și informații.

Galaxy Z Fold3 vine cu preț recomandat începând de la 8.899 RON și Galaxy Z Flip3 la un preț recomandat începând de la 5.199 RON