Back 4 Blood beta este live și include și DLSS. Când îl poți încerca și tu

Browse By

Turtle Rock Studios și Warner Bros. Games au dat drumul la open beta pentru Back 4 Blood, înaintă de lansarea oficială de pe 12 octombrie. Am avut ocazia să încerc și voi reveni cu câteva impresii în zilele următoare.

Early access pentru open beta a început ieri, 5 august (10 pm) și este disponibil până pe 9 august, iar apoi beta-ul se va întoarce în perioada 12-16 august pentru toată lumea. M-am jucat ieri și o să mai fac câteva sesiuni de shooting zombies în weekend apoi revin cu un articol.

Pentru cei care nu știu, Back 4 Blood este un shooter cooperativ, first person, ce vine de la creatorii celebrului Left 4 Dead și se anunță și pare să fie destul de distractiv. Jocul rulează excelent pe sistemul meu (între 250 și 300 de fps la rezoluție FHD pe setări Ultra) și cred ca va fi un titlu potrivit pentru majoritatea PC-urilor. În plus, vine și cu DLSS pentru o performanță și mai bună. Performanța este foarte bună în Back 4 Blood open beta și va continua să fie optimizată până la lansarea din 12 octombrie. Aceste optimizări vor veni prin intermediul driverelor Game Ready.

Cu suport pentru DLSS, jucătorii care vor încerca Back 4 Blood pe o placă video GeForce RTX vor beneficia de o experiență bună în Back 4 Blood. DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini clare pentru jocuri. Oferă spațiul de manevră necesar pentru a maximiza calitatea setărilor și pentru a crește rezoluția.

Poți să te înregistrezi pe site și poate primești și tu șansa să joci Back 4 Blood înainte de lansare.