Marvel’s Guardians of the Galaxy, pe GeForce NOW la lansare

Browse By

Marvel’s Guardians of the Galaxy va fi disponibil încă de la lansare pe GeForce NOW. Îl vei putea juca din 26 octombrie 2021. Asta dacă nu se amână.

Printre anunțurile majore de la E3 se numără Marvel’s Guardians of the Galaxy de la Square Enix, care se va lansa pe Steam și va veni pe GeForce NOW pe 26 octombrie. Nu știam că se face un asemenea titlu, însă mi-a stârnit curiozitatea faptul că va fi o experiență singleplayer și este creată de Eidos, studioul din spatele jocurilor Deus Ex, care mie mi-au plăcut foarte mult.

În acest joc îl vei putea controla pe Star Lord și poți da comenzi celorlalți gardieni. Mă aștept la o poveste amuzantă și plină de acțiune.

Un alt anunț interesant de la E3 este un Closed Beta pentru cel mai important joc al celor de la SEGA și Amplitude Studios, Humankind. Chiar dacă jocul istoric de strategie se va lansa pe Steam și Epic Games Store pe 17 august, jucătorii vor putea încerca varianta closed beta pentru o șansă de a face istorie combinând peste 60 de culturi și conducând civilizații din vremurile antice, până în cele moderne. Membrii GeForce NOW care au dat pre-comandă pentru Humankind și au primit acces în varianta closed beta, îl pot juca pe GeForce NOW, de astăzi până pe 21 iunie.

Humankind pare să fie un concurent redutabil pentru seria Civilization.

Rămânem la GeForce Now ca să vă spun că serviciul va primi noi updateuri precum: statistici în timpul jocului prin intermediul unei interfețe sau a meniului, îmbunătățiri la calitatea serviciului pentru a îmbunătăți latența în jocuri care dispun de Adaptive Vsync, îmbunătățiri la timpul de încărcare și un editor pentru tastaturi virtuale.

Ce jocuri intră pe GeForce Now în acestă săptămână