Chivalry 2 sau Guilty Gear Strive ajung GeForce Now din ziua lansării

Browse By

Nvidia anunță noi jocuri care vor fi adăugate librăriei GeForce Now, iar Chivalry 2 și Guilty Gear Strive vor fi disponibile încă de la lansare.

  • GUILTY GEAR -STRIVE- (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 11 iunie)
  • Beyond Good & Evil (Steam)
  • Morbid: The Seven Acolytes (Steam)
  • Neptunia Virtual Stars (Steam)
  • Sabotaj (Steam, only available in Europe)
  • Townsmen – A Kingdom Rebuilt (Steam)
  • Vikings – Wolves of Midgard (Steam)

În plus, Nvidia anunță aducerea Nvidia Highlights pentru GeForce Now. Cei care nu știți deja, Highlights permite înregistrarea automată a momentelor cheie din jocuri: kill-uri, situații care duc la victorie.

GeForce NOW adaugă suport Highlights pentru mai multe jocuri cu ajutorul recunoașterii inteligente a tiparelor și imaginilor direct din serverele cloud pentru a detecta și captura automat momente epice în jocuri precum Apex Legends.

Pe măsură ce te joci, fișierele Highlights sunt salvate local, fără a întrerupe fluxul jocului. Acestea pot fi vizionate în galeria GeForce NOW, găsită în partea din stânga sus a aplicației. Poți chiar combina videoclipuri între ele pentru un montaj perfect și îl poți partaja cu întreaga lume pe Twitter, YouTube, Discord și multe altele.

Highlights este disponibil pentru membrii GeForce NOW care folosesc aplicația de PC sau Mac. Atunci când pornești un joc primești automat un mesaj prin care poți să pornești Highlights, sau poți porni funcția din interfața de meniu integrată în joc folosind combinația de taste Ctrl+G pe PC sau Cmd+G pe Mac.

NVIDIA Highlights are suport pentru multe jocuri de pe GeForce NOW pe lângă Apex Legends, printre care și titluri populare precum Counter-Strike: Global Offensive, Destiny 2, Fortnite, League of Legends, Rocket League și multe altele.

Odată cu ocazia E3, Nvidia vine cu o ofertă pentru gameri – membrii noi GeForce NOW care își fac un cont gratuit până pe 15 iunie primesc 3 zile de abonament Priority, în limita stocului disponibil.

Abonamentul Priority pentru GeForce NOW, numit după prioritatea pe care utilizatorii o au la sesiunile de gaming oferă acestora acces imediat la setup-ul din cloud, înaintea membrilor care au conturi gratuite.

Mai mult, membrii care au abonament Priority primesc sesiuni extinse de gaming și RTX ON pentru grafică ray traced și cu DLSS în jocurile care beneficiază de aceste tehnologii.  După cele 3 zile de promoție, membrii vor avea disponibil un preț de 9.99$ pe lună. O nouă variantă de abonament anual, la prețul de 99.99$ oferă cea mai bună variantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *