Biomutant și alte 20 de jocuri, aduse în librăria GeForce Now

Browse By

Ediția de săptămâna aceasta din joiaGFN aduce 22 de jocuri și suport pentru 3 DLC-uri care ajung în librăria GeForce NOW. Printre noile lansări se numără 5 lansări în aceeași zi cu cea oficială: Biomutant, Maneater, King of Seas, Imagine Earth și Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground.

GeForce NOW se asigură că jocurile tale preferate sunt automat la zi, evitând update-uri și patch-uri. Trebuie doar să te loghezi, să apeși PLAY și să te bucuri de o experiență optimă în cloud. Acest lucru este valabil și pentru cele mai noi expansiuni și alt conținut descărcabil – fără download local.

Trei jocuri foarte bune primesc câte un DLC, iar toate sunt pe GeForce NOW:

  • Hunt Showdown – DLC-ul The Committed conține un vânător legendary (Monroe), un cuțit legendary (Pane) și un Romero 77 legendar (Lock and Key). Disponibil pe Steam, membrii se pot apuca de vânătoare chiar acum.
  • Isle of Siptah, expansiunea masivă a jocului open world Conan Exiles iese din early access și se lansează pe Steam astăzi. Oferă o nouă insulă imensă de explorat, creaturi mari și periculoase de omorât, noi seturi de clădiri și multe alte lucruri noi. Gamerii au 40 de tabere NPC și puncte de interes noi de explorat, trei facțiuni noi de NPC-uri și multe altele.
  • Anunțat luna trecută, Iron Harvest – Operation Eagle, noua expansiune a celebrului Iron Harvest a cărui acțiune are loc într-o realitate alternativă în anul 1920 este disponibil pe Steam și gata de joacă pe GeForce NOW. Poți conduce noua facțiune prin șapte noi misiuni single-player în timp ce înveți cum să folosești noile unități aeriene disponibile pentru toate facțiunile jocului, inclusiv Polania, Saxonia și Rusviet.

Cele mai noi adiții de săptămâna aceasta

Librăria a evoluat în această săptămână, cu 5 lansări simultane cu cele oficiale, printre care și lansarea lui Biomutant a celor de la Experiment 101 și THQ Nordic.

Lista completă de jocuri se află mai jos: