Te joci Brawlhalla? Ai șansa să câștigi 1 milion de dolari

Browse By

Ubisoft și Blue Mammoth Games au anunțat programul eSports Brawlhalla pentru 2021, iar premiile sunt de 1 milion de dolari.

Aceată sumă va fi acordată de-a lungul anului din februarie până în noiembrie când se vor organiza cinci turnee internaționale. Acesta este cel mai mare premiu pus la dispoziție pentru competițiile de Brawlhalla. Jocul a adunat până acum 50 de milioane de jucători la nivel global.

Cele cinci turnee internaționale vor fi organizate de-a lungul anului. Sezonul 2021 va începe în această iarnă cu un premiu de 75.000 de dolari. Turneul va fi online și va avea loc începând cu 27 februarie până pe 14 martie.

Brawlhalla suportă cross-play pe mai multe platforme, permițând jucătorilor să concureze pe console, PC sau dispozitive mobile. Jucătorii se vor putea înregistra începând de astăzi, iar mai multe informații sunt disponibile aici.

Jucătorii din întreaga lume vor putea participa:

  • The Spring Championship: Aprilie – Mai
  • The Summer Championship: Iulie
  • The Autumn Championship Septembrie – Octombrie
  • The World Championship: Noiembrie. Mai multe informații despre cum va avea loc această competiție vor fi dezvăluite în acest an.

În aceste turnee, toți jucătorii vor avea șansa de a câștiga bani din fondul de premii al programului Brawlhalla esports. Ubisoft și Blue Mammoth Games vor organiza, de asemenea, mai multe evenimente invitaționale pe tot parcursul anului, inclusiv Brawlhalla Pro Series, o competiție online de patru săptămâni cu un nou format unic care va avea loc în iunie. Mai multe detalii vor veni mai târziu.

Brawlhalla este un joc gratuit de tip fighting. Jucătorii pot alege modurile single-player și co-op, precum și în competițiile online și locale. Brawlhalla este disponibil pe Nintendo Switch, PlayStation 4 și PlayStation 5, PC, iOS, Android și consolele Xbox One, Xbox One X, Xbox Series X | S.