Acțiunea din Hitman 3 are loc și în România. Unde anume?

Browse By

Hitman 3 este următorul mare joc ce urmează să fie lansat pe 20 ianuarie, iar acțiunea te va aduce și în România.

Hitman 3 urmează să se lanseaze pe 20 ianuarie și reprezintă finalul poveștii agentului 47, iar acțiunea îl va plimba prin mai multe locuri pe mai multe continente.

Deja știm că agentul 47 va trebui să se infiltreze într-un zgârie nori din Dubai, într-o casă frumoasă de țară din Anglia, iar acum au fost dezvăluite noi locații. Vom ajunge în Chongqing (China), Berlin (Germania), Mendoza (Argentina), dar și în munții Carpați (România).

Berlin este descris ca un oraș plin de viață și că aici vei găsi și liniște, dar și petreceri nebunești. Mendoza este descris ca un loc perfect pentru admirarea peisajului și pentru a gusta Argentina.

Pe de altă parte, studioul nu a spus nimic despre România, iar o explicație ar fi faptul că ultima misiune ar putea avea loc aici și nu vor să dea spoilers.

Nu am fost niciodată mare fan Hitman deoarece nu am răbdarea necesară pentru a plănui asasinatele perfecte, însă cred că o să încerc Hitman 3 și o s-o fac chiar pe Stadia. Acum joc misiuni din Hitman 1 și Hitman 2 pe Stadia ca să mă familiarizez cu conceptul și stilul de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *