23 de jocuri noi pe GeForce NOW în ianuarie 2021

Browse By

Librăria de jocuri GeForce NOW este în continua creștere, iar în luna ianuarie se vor adăuga 23 de titluri pe platformă.

Mai jos puteți găsi ce lansări sunt plănuite pe GeForce NOW pentru luna ianuarie. De menționat că este posibil să existe surprize pe măsură ce dezvoltatorii și publisherii optează să adauge jocurile pe serviciu.

Începând cu 7 ianuarie pe Steam, Iron Conflict (Angela Game, Imperium Interactive Entertainment Limited) este un joc online competitive în timp real, de strategie care dispune atât de avioane și tancuri moderne, cât și din cel de-al doilea război Mondial. Folosește tactici militare și alege din sutele de unități diferite pentru a câștiga pe sol și în aer.

Scott Pilgrim vs the World: The Game – Complete Edition (Ubisoft), jocul pe care îl știți și îl iubiți vine înapoi pe PC și GeForce NOW pe 14 ianuarie! Redescoperă stilul 2D aracade iubit de atât de multă lume inspirat din celebrele benzi desenate, dar și din film.

Programat sa fie lansat pe 22 ianuarie pe Steam, Redout: Space Assault este un joc de tip arcade space battle care combină adrenalina din Redout cu fiorul luptei. Fii mai inteligent, mai rapid și mai puternic decât oponenții tăi în lupte spațiale.

Așteptat să fie lansat luna aceasta, CODE2040 (Wanin International, Team Weaver Game Studio) este un joc de tip multiplayer shooting bazat pe echipe de trei oameni cu accent pus pe coordonare și lucru în echipă.

Într-o manieră epică, Epic Games Store a întrat în sărbători cu darul reducerilor și 15 zile de jocuri gratis. Înainte să intrăm în vacanță, am adus câteva dintre lansările gratuite – Cities Skylines, My Time at Portia și Torchlight 2 – pe platformă.

Vom continua să adăugăm jocurile gratuite de pe Epic Games Store în această lume, iar membrii care au luat jocurile de mai jos for putea să le joace complet gratuit:

 • Jurassic World: Evolution
 • Metro 2033: Redux
 • Night in the Woods
 • The Long Dark
 • Tropico 5

Jocurile care vor apărea pe GeForce NOW în ianuarie

 1. Among Us (Epic Games Store)
 2. Beholder
 3. Car Mechanic Simulator 2015
 4. Caves of Qud
 5. CODE2040
 6. Dicey Dungeons
 7. Griftlands
 8. Guilty Gear XX Accent Core Plus R
 9. Iron Conflict
 10. Jurassic World: Evolution
 11. Kathy Rain
 12. Metro 2033: Redux
 13. Monster Sanctuary
 14. Night in the Woods
 15. Night of Full Moon
 16. Planetbase
 17. Redout: Space Assault
 18. Rift
 19. Scott Pilgrim vs the World: The Game – Complete Edition
 20. The Long Dark
 21. Tower Unite
 22. Tropico 5
 23. Warframe (Epic Games Store)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *