Schimbarea pe care o așteptai: FIFA 21 arată senzațional pe PS5

Browse By

Consolele next gen ca PS5 s-au lansat, însă nu toate jocurile au primit un upgrade. FIFA 21 urmează și arată bestial

Electronic Arts actualizează FIFA 21 pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Puterea consolelor de nouă generație, combinată cu evoluțiile motorului Frostbite, le asigură jucătorilor timpi de încărcare foarte rapizi și îmbunătățiri la nivel de grafică, sunet și animații ale jucătorilor, pe lângă medii de fotbal super-realiste.

Grafica și sunetele din FIFA 21 sunt recreate pentru console de nouă generație, cu noua cameră EA SPORTS GameCam fiind inspirată de aspectul celor mai avansate transmisiuni de fotbal, coroborat cu LiveLight Rendering, un sistem de iluminare diferit care îmbunătățește fiecare aspect al experienţei de pe teren.

Tehnologia de ultimă generație făcută posibilă de către motorul Frostbite oferă o calitate fără precedent în ceea ce privește recrearea jucătorilor de fotbal. Fanii se pot bucura de un fizic mai bine definit al jucătorilor, ce face posibile detalii precum flexarea mușchilor și un păr șuvițat pentru unii dintre fotbaliștii de top, combinate cu iluminare dinamică care accentuează fețele și echipamentele de joc ale fotbaliștilor, asigurând un nivel cu totul nou de realism.

Cum arată FIFA 21 PS5

Noile elemente cinematice, cum ar fi autobuzele echipelor care sosesc înainte de startul meciului și zumzetul turnicheților acționate de fanii care intră pe stadion au fost adăugate pentru a le oferi jucătorilor experiența completă a meciurilor de fotbal. În timpul meciurilor, noile reacții contextuale ale jucătorilor, ale celor de pe bancă și ale fanilor răspund la situații cheie de meci, permițându-le jucătorilor să simtă pasiunea explozivă și drama intensă a momentelor golurilor importante, cum ar fi victoriile în prelungiri sau golurile care întorc soarta unui meci sau chiar a întregului sezon.

Noua tehnologie le permite jucătorilor să experimenteze mișcări mai autentice, cu îmbunătățirea duratei și a calității vizuale a animațiilor jucătorilor. Sistemul de interacțiune avansat oferit de Frostbite dă viață sistemului Real Player Motion Technology, în timp ce jucătorii se înghiontesc, împing și se implică în lupte pentru posesie cu mai multă receptivitate ca niciodată.

De asemenea, tehnologia haptică complexă și receptivă oferită prin intermediul noilor controllere PS5 DualSense le permite jucătorilor să simtă impactul loviturilor, paselor și atacurilor și să simtă ritmul jocului în mâinile lor.

Jucătorii care cumpără sau care au cumpărat deja Madden NFL 21 sau FIFA 21 pentru Xbox One pot obține versiunea jocului PlayStation 5 și / sau Xbox  Series X|S gratuit  începând cu 4 decembrie.

De asemenea, jucătorii pot duce echipa lor FIFA Ultimate Team și VOLTA FOOTBALL la următoarea generație și înapoi cu piețele de transferuri cross-gen în FIFA 21 Ultimate Team, precum și tot conținutul și progresul lor FIFA Ultimate Team și VOLTA FOOTBALL.

Pentru jucătorii care doresc să joace doar pe console de nouă generație există opțiunea de a cumpăra ediții independente de FIFA 21 PS5 sau Xbox Series X.

FIFA 21 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil acum pe PlayStation 4, Xbox One , PC prin Origin și Steam, urmând să apară și pe Stadia – platforma de jocuri Google bazată pe cloud – anul viitor. FIFA 21 va fi lansat pe PlayStation 5 și Xbox  Series X|S pe 4 decembrie.