Watch Dogs Legion – 10 lucruri pe care trebuie să le știi

Browse By

Watch Dogs Legion se lansează în curând. Zece lucruri pe care trebuie să le știi înainte să cumperi jocul.

Povestea

Jocul își mută acțiunea din America, pe bătrânul continent, adică în Londra, ca să fiu mai exact, iar aceasta are loc undeva în viitorul apropiat. Din păcate, Londra a devenit o capitală unde orice mișcare monitorizată și supravegheată: o dictatură modernă. Drept urmare, este de datoria ta și a cetățenilor londonezi to keep calm and resist. Va trebui să întârești organizația Dead-Sec și să scapi de armata Albion, ce a pus stăpânire pe Londra.

Play as anyone

Când am auzit prima dată de asta nu mi-a venit să cred. Cum adică să existe un joc unde nu ai un protagonist stabilit și că poți să joci cu oricine? Ei bine, Ubisoft face o nefăcută, o premieră mondială și îți dă posibilitatea să recrutezi și să joci cu orice personaj pe care-l întâlnești în lumea virtuală: bătrâni, tineri, corporatisti, skateri etc.

Marele plus este că ai o diversitate nemaiîntâlnită, însă există și riscul ca multe personaje să fie generice și neatrăgătoare.

Fun fact, acest feature play as anyone a fost dezvoltat chiar aici la București. Băieții de la Zona IT au făcut un interviu cu Ubisoft România despre asta.

Perma-death

Un alt lucru interesant pe care Ubisoft îl aduce este faptul că personajul pe care-l controlezi poate muri și nici nu mai apare. Dispare pentru totdeauna. Atunci când toți membrii echipei au murit, ai pierdut jocul. Deci dacă-ți place în mod special un anumit personaj ar trebui să ai grijă de el.

Recrutare

Recrutarea personajelor nu va fi ușoară deoarece fiecare persoană din lumea virtuală are o părere despre dead-sec. Unii sunt pro, alți contra, iar altora nu le pasă. Pe cei care sunt contra va trebui să petreci mai mult timp să-i convingi că dead-sec sunt the good guys.

Aiden Pearce

Aiden este personajul principal al primului Watch Dogs și revine pe ecranele gamerilor în acest joc după lansare printr-un DLC. Îl vei putea adăuga în echipă și are și propria poveste.

Misiuni

Jocul este plin cu misiuni pe care le poți îndeplini în diferite moduri, iar asta se trage în special de la personajul pe care alegi să-l controlezi în acel moment. Fiecare personaj pe care-l vei adăuga echipei tale are anumite puncte forte, arme speciale, dar și puncte slabe. De exemplu, ai putea alege să faci o misiune cu un hacker fără să atragi atenția inamicilor sau să iei un fost spion ce poate împușca tot ce mișcă.

Hacking

Jocurile din serie pun foarte mult accent pe hacking, iar Legion nu este cu nimic diferit. Vei putea să hăckuiești drone, porți de acces și cam orice este tech și le vei putea folosi pentru a câștiga un avantaj în luptă.

CO-OP

Campania single player este elementul central al jocului, însă vei putea juca alături de prieteni. Până la patru jucători pot intra în lumea online a Legion unde au disponbile diferite activități și misiuni.

Ray Tracing

Watch Dogs Legion este unul dintre jocurile noi care primește ray tracing. Deci dacă ai o placă video Nvidia RTX te vei putea bucura de reflexii și de frumusețea ray tracing-ului. Totuși, și noi posesori de console se vor putea bucura de acestea, precum și de rezoluție 4K, texturi noi și de un timp de încărcare mai rapid.

Lansare

Watch Dogs Legion se lansează pe 29 octombrie pentru PC, PS4 sau Xbox One, dar va veni și pe consolele de nouă generație, PS5 și Xbox Series X în luna noiembrie, iar cei care dețin jocul pentru consolele actuale primesc upgrade gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *