Star Wars: Squadrons – 10 lucruri pe care trebuie să le știi

Browse By

Star Wars: Squadrons este următorul mare joc din universul creat de George Lucas. Află din video ce este și de ce ai vrea să-l joci.

Mă uitam pe lista jocurilor mari ce urmează să fie lansate în luna octombrie, iar primul mare titlu este Squadrons. Pe mine nu mă atrage într-un mod anume deoarece nu prea îmi place acest gen de jocuri (first person space combat), însă ar putea fi un joc interesant.

Așadar, având în vedere popularitatea universului m-am gândit să fac un articol/video despre Star Wars: Squadrons și să-ți spun 10 lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să cumperi jocul.

Primul lucru care mi s-a părut interesant legat de acest titlu este chiar studioul care-l produce: Motive Studios sau EA Motive este un studio de dezvoltare al gigantului Electronic Arts ce a fost creat de Jade Raymond (fost producător Ubisoft ce a participat la crearea Assassin’s Creed sau Watch Dogs) cu scopul de a produce noi IP-uri (jocuri originale). În acest context, mă aștept ca Star Wars: Squadrons să fie un titlu muncit, original și interesant.

Un lucru pe care nu l-am menționat în video este faptul că Star Wars Jedi Fallen Order a fost un joc ce mi-a plăcut mult, un titlu care a spus o poveste nouă în celebrul univers și sper ca Squadrons să facă același lucru. Sper că ne oferă personaje complexe și o poveste interesantă, mai ales având în vedere faptul că povestea te pune în rolul unui pilot din Noua Republică, dar și în pielea unui pilot al Imperiului.

Ar trebui să vedem o poveste cu nuanțe, în care fiecare protagonist să aibă un motiv întemeiat pentru care se luptă și să ne facă să-i simpatizăm pe ambii protagoniști. Vom vedea cât de curând deoarece jocul se lansează pe 2 octombrie pe PS4, PC sau Xbox One.