Cum să-ți faci cinema în aer liber la tine în curte

Browse By

Duci dorul mersului la cinema? Poți să-ți faci propriul cinema în aer liber la tine în curte și nu ai nevoie de multe gadgeturi pentru asta.

Sonos este compania care a inventat conceptul de sistem audio wireless multi-room, fiind cunoscută pentru experiența de audiție pe care o oferă, pentru design-ul armonios, simplitatea în utilizare, dar și pentru sistemul open platform. Fiecare produs Sonos poate fi conectat cu celelalte și sunt compatibile cu toate serviciile favorite ale utilizatorilor, ceea ce înseamnă că modul în care este redat conținutul poate fi adaptat în funcție de preferințe, prin conectarea dispozitivelor dorite.

Sonos Move este boxa smart puternică ce oferă sunet extraordinar în interior, în aer liber, dar și în orice călătorie. Cu o autonomie de 11 ore, Move se potrivește perfect în orice decor modern, nu are cabluri incomode și este certificată conform standardului IP56 pentru rezistența la praf, apă salină, nisip, umiditate, ploaie, zăpadă, raze UV sau temperaturi extreme. Astfel, o puteți lua cu voi oriunde și vă puteți bucura pe loc de cele mai bune experiențe de audiție.

Pentru cei care au nevoie de o soluție permanentă pentru un sistem de sunet în aer liber, Sonos propune Sonos Architectural by Sonance Outdoor Speakers care, împreună cu Sonos Amp, vor oferi sunet extraordinar pentru spațiul exterior. Boxele sunt, de asemenea, rezistente la apă, fiind relizate special pentru a rezista intemperiilor, umidității, căldurii sau razelor UV

Cum să faci cinema în aer liber în curte

Pentru acest lucru, veți avea nevoie de:

 • Un proiector cu mufă HDMI
 • O boxă smart Sonos Move
 • Un loc unde poți proiecta filmul preferat – poate fi un ecran, un cearșaf sau chiar un perete alb
 • Un loc confortabil pentru vizionare – poți crea propriul spațiu folosind pături, perne, mobilier de grădină și elemente de iluminat pentru a crea o atmosferă intimă
 • Ceva bun de mâncare și băuturi răcoritoare
 • Un film bun – poți alege unul dintre filmele clasice disponibile pe platformele de streaming sau una dintre noile ecranizări disponibile exclusiv online.

Tot ce vă rămâne de făcut este să amenajați grădina și să o transformați în propriul cinema în aer liber. În primul rând, alegeți locul unde veți proiecta filmul – puteți folosi un ecran, un cearșaf sau chiar un perete alb. Conectați proiectorul cu ajutorul unui cablu HDMI cu device-ul propriu. Principalele elemente pentru o experiență optimă sunt experiența vizuală și experiența de audiție. Asigurați-vă că ecranul este proiectat în întregime și că imaginea este clară și conectați Sonos Move prin Bluetooth la dispozitivul de streaming, pentru un sunet spectaculos. La sfârșit, aranjați pernele și scaunele pentru o vizionare cât mai confortabilă, aduceți snack-urile și sunteți gata să apăsați play.

Dacă aveți o nouă boxă Sonos Move pe care doriți să o adăugați, conectați boxa întâi prin Wi-Fi, înainte de a trece la conexiunea prin Bluetooth. După ce ați amplasat proiectorul și ați conectat și dispozitivul prin care se va reda filmul, le puteți împerechea cu boxa Sonos Move:

 • Pentru Fire TV, mergi la Settings > Controllers & Bluetooth Devices > Other Devices
 • Pentru Apple TV, mergi la Settings > Remotes and Devices > Bluetooth > Pair Device
 • Apăsați butonul pentru conectare prin Bluetooth de pe partea din spate a boxei Move. LED-ul va afișa o lumină albastră intermitentă atunci când este gata de conectare.
 • Fire TV sau Apple TV vor adăuga automat Move ca boxă Bluetooth, iar LED-ul va rămâne albastru.
 • Bucurați-vă de film!