Cum am început să ascult mai multă muzică și să mă simt mai bine

Browse By

Cu toți ne-am schimbat obiceiurile în această perioadă de pandemie. Unii am suferit mai mult decât alții. Un lucru care pentru mine s-a schimbat a fost că nu mai puteam asculta muzică în drum spre birou pentru că nu mai mergem la serviciu.

Era un obicei care-mi plăcea. Iubeam să-mi pun muzică în căști să mă izolez de ceea ce se întâmplă în jurul meu și să mă bucur de muzică. Nu știu de ce, dar acasă nu mai aveam obiceiul să ascult muzică. Pur și simplu s-a pierdut la un moment dat. Asta poate pentru că fiind acasă fie mă uitam la un film, fie mă jucam un joc pe PC sau consolă și muzica nu putea însoți aceste activități.

Ei bine, la un moment dat am simțit că-mi lipsește să ascult muzică. În setup-ul actual nu am boxe la calculator și soundbar-ul de la TV poate fi conectat la telefon prin bluetooth, însă nu-mi vine natural să ascult astfel. În schimb, mi-am regăsit bucuria când am primit la test două boxe Sonos One SL și un soundbar Beam. Le-am folosit combinat, dar și separat. Despre ele am scris aici.

Ce vreau să zic este că  datorită ușurinței conectivității (faptului că nu trebuie să încarc boxa) am reînceput să ascult mai multă muzică acasă cu One SL. A devenit un obicei să mă trezesc, să-mi iau telefonul și să pornesc un playlist. Calitatea sunetului este mult mai bună decât la orice boxa bluetooth sau din difuzoarele telefonului, totul funcționează pe Wi-Fi, iar controlul se află pe telefon, dar și pe boxă (dacă am nevoie).

Așa că muzica se aude de dimineață, în timpul micului dejun și când îmi beau cafeaua și mă simt mai bine, ca și cum aș fi regăsit ceva ce nici nu am știut că am pierdut. Tu ce faci ca să te simți mai bine în această perioadă?

Totuși, zilele trecute am ieșit din casă cu treabă și mi-am luat căștile cu mine și mi-a plăcut atât de mult să ascult muzică în timp ce ma plimbam prin oraș. Este ceva special în a asculta muzică și a studia oamenii și lucrurile din jurul tău. Până când lucrurile revin la normal mă bucur de muzică, în mare parte, de acasă, dimineața la cafea.

 

One thought on “Cum am început să ascult mai multă muzică și să mă simt mai bine”

  1. Pingback: Sonos Move, boxa pe care vrei să o ai în casă, dar și în călătorii
  2. Trackback: Sonos Move, boxa pe care vrei să o ai în casă, dar și în călătorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *