The Witcher: Blood Origin este al doilea serial din serie și apare pe Netflix

Browse By

The Witcher: Blood Origin este o serie nouă limitată din universul The Witcher, va fi un prequel și va fi produsă de Netflix.

Blood Origin va avea șase părți, seria limitată live-action și un prequel al hit-ului serialului Netflix The Witcher. Deci vom vedea o poveste care va avea loc înainte acțiunii din primul serial produs de Netflix.

Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv (ea a fost showrunner la The Witcher). Andrzej Sapkowski, autorul operelor din universul The Witcher, va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

Despre ce este vorba în The Witcher: Blood Origin

Setat într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Declarația lui Declan de Barra: „În calitate de fan pe viață al genului fanstasy, sunt mai mult decât încântat să spun povestea The Witcher: Blood Origin. Mi-a rămas în minte o întrebare încă de când am citit pentru prima data cărțile The Witcher – Cum era cu adevărat lumea elfilor înainte de venirea oamenilor?

Declarația lui Lauren Schmidt Hissrich: „Sunt atât de încântată să colaborez cu Declan și cu echipa Netflix pentru The Witcher: Blood Origin. Este o provocare interesantă să explorăm și să extindem universul The Witcher creat de Andrzej Sapkowski și abia așteptăm să prezentăm fanilor noi personaje și o poveste originală care să îmbogățească și mai mult lumea noastră magică, mitică.”

Autorul Andrzej Sapkowski a spus că: „Este minunat că lumea The Witcher – așa cum a fost planificată de la început – se extinde. Sper ca acest lucru să aducă mai mulți fani în lumea cărților mele.”

The Witcher: Blood Origin se va filma în UK.