Browse By

The Last of Us Part II: consolă, căști și controller de la PlayStation

The Last of Us Part II se lansează peste o lună și PlayStation le pregătește fanilor un pachet nou format dintr-o consolă, controller și căști.

Bundle-ul PlayStation 4 Pro The Last of Us Part II în Ediție Limitată va fi disponibil începând cu 19 iunie, odată cu lansarea jocului The Last of Us Part II.

Bundle-ul este format dintr-o consolă PS4 Pro complet personalizată cu finisaj mat, gravată cu modelul tatuajului emblematic al lui Ellie, un controller wireless DualShock 4 ediție limitată, un disc cu jocul The Last of Us Part II și un cod pentru descărcarea de conținut digital* precum tema personalizată The Last Of Part II pentru PS4, avatare și multe altele.

Controllerul este disponibil  în Steel Black cu finisaj mat, personalizată cu detalii în tonuri de alb, cu tatuajul iconic al lui Ellie, sub forma unei ferigi, gravat în partea dreaptă jos.

De asemenea, căștile au un finisaj mat Steel Black și cupe contrastante în nuanțe de grena pe partea interioară, personalizate, de asemenea, cu tatuajul lui Ellie în forma unei ferigi și cu logo-ul jocului. Din păcate, cei de la Sony nu au anunțat și prețurile pentru aceste produse.

The Last of Us Part II este continuarea jocului The Last of Us, exclusiv pe PlayStation 4. La cinci ani după călătoria lor plină de pericole prin Statele Unite, Ellie şi Joel şi-au găsit o viaţă liniştită în Jackson, Wyoming. După un eveniment violent care distruge această pace, Ellie porneşte într-o călătorie pentru a-şi găsi dreptatea şi liniştea interioară.

În timp ce îi vânează pe cei responsabili, unul câte unul, ea se confruntă cu repercusiunile fizice şi emoţionale devastatoare ale acţiunilor sale. The Last of Us Part II se va lansa exclusiv pe PlayStation 4 pe 19 iunie 2020 și poate fi precomandat în România de la partenerii oficiali sau de pe PlayStation Store.

Eu abia îl aștept și sper să se ridice la înălțimea primului joc, voi?