Browse By

Ce filme și seriale vedem pe Netflix România în noiembrie

Netflix a anunțat ce filme și seriale aduce pe platformă în luna noiembrie în România, iar oferta pare să fie una foarte bună. Găsești lista cu toate producțiile mai jos, iar unele titluri le-am bolduit pentru că ți le recomand.

Marea noutate pe Netflix România în noiembrie este apariția filmului The Irishman, filmul mafiot regizat de Martin Scorsese ce îi are în rolul principal pe Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci (fun fact – i-au cerut de vreo 40 de ori să joace în film până când actorul să accepte. Înainte de Irishman, Pesci a mai jucat în 2010 în Love Ranch) și mulți alții.

De asemenea, platforma continuă să introducă filme românești în portofoliu, iar în noiembrie avem: America, venim!, Bucuresti, unde esti?, Legaturi bolnavicioase și Lumea e a mea.

Ce vedem pe Netflix România în noiembrie

1 NOIEMBRIE 2019

A Christmas Special: Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

American Hustle

Atomic Blonde

Deep

Early Man

Girls Trip

Insidious: Chapter 2

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

My Big Fat Greek Wedding

Overdrive

Pitbull Last Dog

Pitbull: Tough Women

Secret Wars

Sex Tape

Spy Kids

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Spy Kids 3: Game Over

The Dinner

The Happytime Murders

The Nut Job 2: Nutty by Nature

The Pursuit of Happyness

Tucker: The Man and His Dream

02 NOIEMBRIE 2019

A Remarkable Tale

The Promise

03 NOIEMBRIE 2019

The Blacklist: Season 7 (apare un episod pe săptămână)

08 NOIEMBRIE 2019

Greatest Events of WWII in Colour: Season 1

12 NOIEMBRIE 2019

America, venim!

Bucuresti, unde esti?

The Little Hours

Legaturi bolnavicioase

Lumea e a mea

Mars: Season 2

Men on a Mission: 2019

15 NOIEMBRIE 2019

Before I Wake

Nothing to Lose 2

19 NOIEMBRIE 2019

American Made

Men on a Mission: 2019

23 NOIEMBRIE 2019

Game Night

29 NOIEMBRIE 2019

Action Point

Vikings: Season 5: Vol. 2

Titluri Originale Netflix România

1 NOIEMBRIE 2019

Atypical: Season 3 – SERIAL
Odată cu începerea primului an de colegiu, Sam se confruntă cu noi încercări, de la legarea unor relații de prietenie, până la organizarea programului.

Drive – FILM
Un hoț notoriu se aliază cu un pilot de curse stradale pentru un jaf în stil mare ce implică intrigi elaborate cu autoritățile, care au propriile lor secrete murdare.

Fire in Paradise – DOCUMENTAR
Supraviețuitorii rememorează devastatorul incendiu care a distrus orașul Paradise în 2018, devenind cel mai letal incendiu de vegetație din istoria Californiei.

Hache – SERIAL
În Barcelona anilor ’60, Helena (Adriana Ugarte) cucerește un periculos baron al drogurilor și își perfecționează abilitățile necesare preluării imperiului acestuia.

Holiday in the Wild – FILM
După ce soțul o părăsește, o newyorkeză pretențioasă pleacă singură într-un safari african și își găsește un nou scop în viață. Cu Kristin Davis și Rob Lowe.

The King – FILM
În Anglia secolului al XV-lea, prințul Hal se transformă dintr-un rebel într-un rege puternic, după ce, cu reticență, moștenește tronul și numeroasele conflicte aferente.

The Man Without Gravity – FILM
Un copil capabil să sfideze gravitația, crescut în izolare, se maturizează și devine un bărbat extraordinar și o celebritate mondială, însă își dorește o viață obișnuită.

We Are the Wave – SERIAL
Un nou-venit recrutează 4 colegi, împreună cu care vrea să pornească o revoluție, dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

4 NOIEMBRIE 2019

The Devil Next Door – DOCUMENTAR
Un bunic din Cleveland este acuzat de o crimă cutremurătoare, aceea de a fi infamul gardian al unui lagăr de concentrare nazist, cunoscut drept Ivan cel Groaznic.

5 NOIEMBRIE 2019

Seth Meyers: Lobby Baby – COMEDIE
Seth Meyers, prezentatorul emisiunii „Late Night” și fost star „Saturday Night Live”, ne prezintă noul lui program special de stand-up, filmat în Minneapolis, Minnesota.

The End of the F***ing World: Season 2 – SERIAL
De la atacul de la Pearl Harbor până la Ziua Z, evenimentele decisive din al Doilea Război Mondial prind viață în acest serial documentar expresiv, cu secvențe color.

Tune in for Love – FILM

6 NOIEMBRIE 2019

Greenleaf: Season 4 – SERIAL
Cei din familia Greenleaf trebuie să rămână uniți în acest moment critic, generat de faptul că un nou pastor preia controlul parohiei Calvary. Dar secretele adânc îngropate amenință să zdruncine alianțele.

SCAMS – SERIAL
Lovit de criza financiară, un tânăr bine-intenționat se alătură unei operațiuni frauduloase și se afundă tot mai tare în lumea interlopă.

8 NOIEMBRIE 2019

Busted!: Season 2 – SERIAL
Câțiva detectivi amatori încearcă să dezlege o serie de cazuri ciudate, care par să aibă legătură cu un personaj enigmatic cunoscut sub numele Floarea Ucigașă.

Green Eggs and Ham – SERIAL
Guy și Sam, diametral opuși, vor să salveze un animal în pericol și învață să încerce lucruri noi precum speranța, prietenia și… un fel de mâncare încântător.

Let It Snow – FILM
În ajunul Crăciunului, o furtună de zăpadă lovește un orășel, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.

Paradise Beach – FILM
Mehdi iese din închisoare și vrea să regleze conturi mai vechi. Mai întâi, trebuie să reia legătura cu banda lui, aflată acum într-o stațiune de pe litoralul Thailandei.

The Great British Baking Show: Holidays: Season 2 – SERIAL
Ochi sclipitori? Barbă albă? Moșul nu se compară cu Paul Hollywood, care, alături de Prue Leith, jurizează gustările festive ale unora dintre foștii concurenți preferați.

9 NOIEMBRIE 2019

Little Things: Season 3 – SERIAL
În vreme ce legătura dintre Kavya și Dhruv devine relație la distanță, călătoriile lor individuale de autodescoperire încep să aibă impact asupra vieții lor de cuplu.

10 NOIEMBRIE 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 5 – SERIAL
Serialul de actualitate care analizează evenimentele curente a ajuns la al cincilea sezon. Spectatorii se pot bucura în fiecare duminică de un nou episod cu Hasan Minhaj.

12 NOIEMBRIE 2019

Jeff Garlin: Our Man In Chicago – COMEDIE
Un toast la nuntă este subiectul noului program de stand-up al celebrului Jeff Garlin.

13 NOIEMBRIE 2019

Maradona in Mexico – DOCUMENTAR
Maradona, probabil cel mai mare jucător de fotbal al tuturor timpurilor, vine în Culiacán, în inima cartelului Sinaloa, pentru a salva echipa locală și poate și pe el.

14 NOIEMBRIE 2019

Fadily Camara: La Plus Drôle de Tes Copines – COMEDIE
Franțuzoaica Fadily Camara găsește noi motive de făcut haz pe tema prieteniei în noul ei program special de stand-up.

The Stranded – SERIAL
După un tsunami, zeci de elevi rămân blocați la școala lor privată de pe o insulă. Curând realizează că nu va veni nimeni să-i ajute și că trebuie să se salveze singuri.

15 NOIEMBRIE 2019

Avlu: Part 2 – SERIAL
În urma unui conflict domestic crucial, o mamă devotată se trezește după gratii. Aici va trebui să lupte pentru supraviețuire, sperând că-și va revedea fiica.

Earthquake Bird – FILM
În Tokyo, în anii ’80, o emigrantă misterioasă e suspectată de uciderea prietenei sale, care a dispărut după implicarea lor într-un triunghi amoros cu un fotograf local.

House Arrest – FILM
Un bărbat încătușat de propriile temeri se închide în casă pentru a se izola de viața modernă. Cu Ali Fazal, Shriya Pilgaonkar și Jim Sarbh.

I’m with the Band: Nasty Cherry – SERIAL
În acest serial documentar reality, starul pop Charli XCX fondează o trupă rock formată exclusiv din femei. Vor ajunge în vârf sau vor da chix?

Klaus – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Klaus: Poștașul și păpușarul
Un poștaș detașat într-un orășel înghețat din nord îl descoperă pe Moș Crăciun. Un lungmetraj animat regizat de Sergio Pablos. Cu Jason Schwartzman și J.K. Simmons.

The Club – SERIAL
Niște puști bogați încep să distribuie droguri în Las Lomas, dar vor intra curând în belele cu poliția, narcotraficanții și alții.

The Toys That Made Us: Season 3 – SERIAL
Creatorii celor mai legendare francize de jucării discută ascensiunea și, în unele cazuri, prăbușirea produselor lor de miliarde de dolari.

17 NOIEMBRIE 2019

The Crown: Season 3 – SERIAL
În anii ’60 și ’70, Marea Britanie se confruntă cu probleme economice, iar familia regală se străduiește să păstreze tradiția vie într-o lume în schimbare.

19 NOIEMBRIE 2019

Iliza: Unveiled – COMEDIE
Comediana Iliza Shlesinger ia sub lupă nunta ei recentă, petrecerile zgomotoase ale burlăcițelor, tradiția jartierei și altele.

No hay tiempo para la verguenza – DOCUMENTAR
Serialul reality spaniol urmărește viața, călătoriile, munca și rutina zilnică a provocatorului designer de modă și influencer Santiago Artemis.

20 NOIEMBRIE 2019

Bikram: Yogi, Guru, Predator – DOCUMENTAR
Bikram Choudhury, conducătorul unui imperiu global și carismaticul fondator al curentului „hot yoga”, a fost pe val până când faptele sale șocante au fost descoperite.

Lorena, la de pies ligeros – DOCUMENTAR
Campioana Lorena Ramirez, din tribul mexican Rarámuri, alerga maratoane în port și sandale tradiționale. Acum este una dintre cele mai rapide alergătoare din lume.

21 NOIEMBRIE 2019

Mortel – SERIAL
Sofiane, Victor și Luisa, liceeni aparent incompatibili, fac echipă pentru a-l descoperi pe criminalul fratelui lui Sofiane cu ajutorul unui spirit voodoo.

The Knight Before Christmas – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un cavaler de Crăciun
Un cavaler medieval din Anglia este transportat în mod magic în prezent, unde se îndrăgostește de o profesoară de științe dezamăgită în dragoste.

22 NOIEMBRIE 2019

Dolly Parton’s Heartstrings – SERIAL
O antologie inspirată din cântecele lui Dolly Parton, într-o multitudine de genuri: de la povești de dragoste, spirituale, motivante la drame de familie supranaturale.

High Seas: Season 2 – SERIAL
Călătoria spre Brazilia continuă, iar pe vas urcă pasageri noi. Situații inexplicabile dau naștere zvonului că vaporul ar fi bântuit.

Mon Frere – FILM NETFLIX

Nailed It! Holiday!: Season 2 – SERIAL
Programul special de sărbători pe care l-ai așteptat! „La fix! De sărbători!” vine cu cerințe imposibile, ingrediente lipsă și deserturi șarmant de triste.

Narcoworld: Dope Stories – SERIAL
Polițiștii, traficanții furnizorii, consumatorii și doctorii își expun punctele de vedere pertinente asupra traficului internațional de droguri.

Nobody’s Looking – SERIAL
Uli, un înger păzitor, este nou în Sistemul Angelus. Fiind un spirit rebel, curând va face descoperiri șocante despre viață și cum se conduce lumea.

Singapore Social – SERIAL
Singapore este modern, dar adânc înrădăcinat în tradițiile asiatice. Un grup de prieteni trebuie să facă față provocărilor societății și să-și descopere identitatea.

24 NOIEMBRIE 2019

Final Space: Season 2 – SERIAL
Gary și echipajul său cutreieră galaxia pentru Quinn, confruntându-se cu întâlniri în familie, regate spațiale ucigătoare și sfere pufoase bizar de fericite.

26 NOIEMBRIE 2019

Zona Rosa – COMEDIE
O pleiadă de talente urcă pe scenă în acest spectacol special cu cei mai haioși comedieni LGBTQ din Mexic.

Mike Birbiglia: The New One – COMEDIE
Comedianul Mike Birbiglia vine pe Broadway cu un program profund despre schimbările emoționale și fizice prin care a trecut când a devenit părinte.

27 NOIEMBRIE 2019

Broken – DOCUMENTAR
Documentarul investighează sistemele în care bunurile de consum sunt vulnerabile în fața corupției și neglijenței, periclitând astfel sănătatea consumatorilor.

The Irishman – FILM
Rolurile principale în saga lui Scorsese despre America postbelică, spusă din perspectiva unui ucigaș plătit, sunt jucate de Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci.

28 NOIEMBRIE 2019

Holiday Rush – FILM
Un tată singur își pierde slujba de DJ la radio înainte de Crăciun și, împreună cu cei patru copii, trebuie să accepte realitatea și să redescopere adevărata bucurie.

John Crist: I Ain’t Prayin For That – COMEDIE
Un program special al piosului comedian John Crist despre impietatea unor rugăciuni din zilele noastre.

Lugar de Mulher – SERIAL

Merry Happy Whatever – SERIAL
Un tată intransigent trece prin stresul sărbătorilor după ce fiica lui îl aduce acasă de Crăciun pe noul ei iubit. Cu Dennis Quaid.

Mytho – SERIAL
Suspectând că soțul ei o înșală, Elvira se preface că e grav bolnavă, însă această minciună nevinovată va avea consecințe catastrofale.

29 NOIEMBRIE 2019

Atlantics – FILM
Ada, o tânără de 17 ani dintr-o suburbie a Dakarului, se îndrăgostește de Souleiman, un constructor care se întoarce în vechiul cartier după ce dispăruse pe mare.

I Lost My Body – FILM
Aventuri, iubire și amintiri din copilărie se împletesc într-un film de animație premiat, în care o mână desprinsă de trup traversează Parisul în căutarea proprietarului.

Sugar Rush Christmas – SERIAL
Emisiunea-concurs pentru cofetari „Goana dulce mult aduce” are de această dată ca temă deserturile de Crăciun.

The Movies That Made Us – SERIAL
Creatorii unora dintre cele mai faimoase filme hollywoodiene discută despre cum simple povești ajung capodopere memorabile.

2 thoughts on “Ce filme și seriale vedem pe Netflix România în noiembrie”

  1. Pingback: Cum să vezi filme bune de festival la tine acasă pe televizor sau pe telefon
  2. Trackback: Cum să vezi filme bune de festival la tine acasă pe televizor sau pe telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *