Browse By

Cum să vezi filme bune de festival la tine acasă pe televizor sau pe telefon

TIFF Unlimited, serviciul de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansează aplicațiile iOS și Android și filme noi în platformă.

Platforma de streaming cu filme de festival s-a lansat în vara acestui an și acum primește conținut nou, disponibilitatea pe mai multe dispozitive și o nouă ofertă de abonament.

Filmelor existente în grila actuală, printre care Happy End (r. Michael Haneke), L’amant double (r. François Ozon), Mommy (Xavier Dolan), I, Daniel Blake (r. Ken Loach) sau Que Dios nos perdones (r. Rodrigo Sorogoyen), li se alătură noi titluri precum Love (r. Gaspar Noé), Loveless (r. Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (r. Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (r. Veit Helmer), The Gambler (r. Ignas Jonynas) și The Marriage (r. Blerta Zequiri), urmând ca în săptămânile următoare să fie lansate și alte premiere online.

Produs unic în România și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est, TIFF Unlimited, platforma de streaming ce continuă online experiența Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansată în iunie 2019, este acum la dispoziția utilizatorilor și în aplicațiile de mobil din Google Play și App Store, precum și prin intermediul celor pentru Android TV și Apple TV.

TIFF Unlimited, oferă astfel utilizatorilor acces oricând și oriunde, exclusiv pe teritoriul României, la un conținut premium, curatoriat, ce cuprinde filme din toată lumea, atât din browser (accesând unlimited.tiff.ro), cât și de pe mai multe tipuri de device-uri.

Până la finalul acestui an, prețul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA (utilizând codul promoțional LOV333). Toți cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de același preț și pe parcursul anului viitor, dacă își mențin subscripția lunară.

De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 Euro. Platforma oferă o săptămână gratuită de testare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *