Loopmancer se lansează cu RTX și pe GeForce NOW

Browse By

Nvidia adaugă titluri la lista de jocuri cu RTX ON, odată cu sosirea nou lansatului Loopmancer, pe GeForce NOW.

Membrii care au abonamente RTX 3080 sau Priority pot căuta adevărul cu RTX ON, inclusiv cu NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced, astfel încât fiecare loop, detaliu și hartă – de la coloratul „Dragon Town”, până la sumbrul „Shuigou Village” – să fie randate la calitate cinematică.

Pentru cei care vor să-l încerce înainte, un demo Loopmancer este disponibil pe rândul „Instant Play Free Demos”, și poate fi experimentat chiar cu RTX ON – atât jocul, cât și demo-ul pot fi jucate de pe aproape orice dispozitiv, de la dispozitive mobile, până la Mac.

Pentru toți membrii care se bucură de recent adăugatul Genshin Impact, versiunea 2.8 „Summer Fantasia” este disponibil acum, cu un nou personaj, noi costumații, noi povești, un nou eveniment, intitulat „Summertime Odyssey” și multe altele. Și ca de obicei, membrii RTX 3080 pot beneficia de toată distracția de vară la rezoluție 4K și 60 fps, sau 1440p și 120 fps prin aplicațiile native de PC sau Mac. De asemenea, beneficiază și de avantajele unei latențe ultra scăzute care rivalizează cu gaming-ul pe console, și se pot bucura de sesiuni extinse de joacă de până la 8 ore.

Membrii se pot bucura de următoarele 9 jocuri în această săptămână: