Căștile HyperX Cloud Alpha Wireless cu autonomie de 300 de ore, disponibile și în România

Browse By

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, anunță disponibilitatea pe piața locală a căștilor de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless – primele căști de gaming wireless cu o autonomie de până la 300 de ore cu o singură încărcare.

Cu un design conceput să ofere experiența audio supremă în jocuri, Cloud Alpha Wireless utilizează tehnologia nouă, îmbunătățită și personalizată Dual Chamber, reglată pentru a oferi frecvențe medii și înalte separat de cele joase. De asemenea, cu ajutorul DTS Headphone:X Spatial Audio oferă o localizare precisă și sunet virtual 3D pentru o experiență de audiție optimizată în spațiu, care le permite gamerilor să evadeze în întregime în lumea jocurilor atunci când se află alături de prieteni sau în timpul competițiilor. Căștile integrează drivere personalizate de 50mm care dispun de un design mai subțire și mai ușor, dar păstrând sunetul și performanța versiunii cu fir originale.

HyperX Cloud Alpha Wireless

Cloud Alpha Wireless beneficiază de controale audio la îndemână pentru ajustarea volumului, închiderea microfonului și monitorizarea acestuia, iar microfonul detașabil certificat de Discord și TeamSpeakTM dispune de un indicator LED care are culoarea roșie atunci când microfonul este oprit. Mai mult, microfonul detașabil reduce zgomotul de fundal și oferă o claritate mai mare a vocii pentru comunicare îmbunătățită și pentru experiențe mai bune în chat-urile de voce din jocuri.

„Căștile Cloud Alpha Wireless au fost create și testate în laboratoarele HyperX și oferă performanță, confort și o construcție neîntâlnite, cu până la 300 de ore de utilizare cu o singură încărcare,” a spus Bianca Walter, Business Manager, HyperX EMEA. „Cloud Alpha Wireless este o pereche de căști de gaming excelentă pentru cei care doresc audio de înaltă calitate, dar și libertatea și flexibilitatea de a se juca fără cabluri pentru perioade lungi de timp.”

Cloud Alpha Wireless transmite în bandă de 2.4GHz, la o distanță de până la 20 metri în modul wireless, pentru a oferi libertate fără a sacrifica din calitatea audio. Căștile sunt compatibile cu software-ul NGENUITY pentru a verifica durata de viață a bateriei, pentru a vedea și ajusta setările din egalizator și pentru a accesa mai multe opțiuni de personalizare. De asemenea, căștile oferă confortul emblematic al HyperX, având cupe din piele moale și spumă de memorie la interior.

Căștile de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless sunt disponibile în România la prețul recomandat de 1,149 lei.