God of War: Ragnarok, gata de lansare în 2022. A primit rating în Coreea de Sud

Browse By

God of War: Ragnarok a primit o clasificare în Coreea de Sud, sugerând că jocul este pe drumul cel bun pentru o lansare în 2022.

După cum a observat utilizatorul Modiz de la ResetEra, Raganarok a fost clasificat ca fiind un joc pentru “18 ani și peste” de către Comitetul de clasificare și administrare a jocurilor din Coreea de Sud, iar faptul că un joc este clasificat înseamnă, de obicei, că a fost prezentată o versiune relativ completă și, prin urmare, nu este prea departe de a fi lansat.

În timp ce dezvoltatorul Sony Santa Monica i-a asigurat recent pe fani că mult-așteptata continuare a lui God of War (2018) va fi lansată în acest an, au existat, de asemenea, motive pentru a fi puțin sceptici.

Anul 2022 s-a dovedit a fi un an deosebit de neplăcut pentru dezvoltatorii de jocuri, deoarece impactul COVID-19 încă mai răsună în întreaga industrie. Până acum, 29 de jocuri au fost afectate de întârzieri în acest an, în frunte cu recenta mutare a jocurilor Redfall și Starfield de la Bethesda pentru anul viitor.

Ragnaroka mai fost amânat și înainte și este doar unul dintre multele titluri PlayStation Studios care au fost amânate. Horizon: Forbidden West, Gran Turismo 7, Returnal și Ghost of Tsushima au fost toate amânate de Sony în ultimii doi ani.

Inițial trebuia să fie lansat în 2021, Ragnarok a fost amânat “pentru a ne asigura că Santa Monica Studio poate livra uimitorul joc God of War pe care cu toții vrem să îl jucăm”.

Ragnarok a fost anunțat pentru PlayStation 5 (și confirmat ulterior că va ajunge și pe PS4) în septembrie 2020, iar un an mai târziu a fost distribuit un trailer de trei minute.