Cele mai bune cadouri pentru pasionații de muzică

Browse By

Dacă ai un pasionat de muzică în familia ta atunci poate ar trebui să iei în considerare să-i faci cadou o boxă sau două de la Sonos.

Cu toții avem cel puțin un prieten care este pasionat de călătorii și de noi experiențe în natură. Fie că este vorba despre cucerirea unui nou vârf de munte sau despre vizitarea unei plaje exotice, aventurile nu sunt complete fără o coloană sonoră grozavă. Astfel, boxa inteligentă portabilă Sonos Roam este ideală pentru călătorii în natură, completând perfect fiecare nouă experiență, iar Crăciunul este ocazia ideală pentru un astfel de dar, pentru ca toți cei pasionați de adrenalină să se poată bucura de experiențe complete alături de Sonos în noul an.

Indiferent că vorbim despre yoga, fitness sau aerobic, tot mai multe persoane practică aceste activități acasă, în intimitatea propriei locuințe. Totuși, pentru fiecare dintre ele trebuie să creăm atmosfera potrivită care să ne motiveze să ne depășim limitele, iar boxa Sonos Move poate fi cadoul ideal pentru persoanele dragi pasionate de sport, datorită sunetului extraordinar, dar și datorită rezistenței la umiditate și șoc, fiind astfel perfectă pentru orice tip de antrenament, indiferent de locație.

Sunet ca la cinema, chiar acasă

În perioada sărbătorilor, utilizatorii pot petrece timp de calitate alături de cei dragi vizionând filme de Crăciun, înconjurați de luminițe, într-o atmosferă relaxantă. Și pentru ca experiența să fie similară cu cea specifică sălilor de cinema, soundbarul Sonos Arc oferă sunet 3D Dolby Atmos, care umple încăperea cu notele festive specifice acestei perioade.

Sărbători cu extra bass, alături de un nou accesoriu Sonos

În preajma sărbătorilor de iarnă, fiecare pasionat de muzică și de accesorii de sunet de la Sonos îi poate surprinde pe cei dragi cu experiența audio extraordinară a colindelor preferate, care întregesc atmosfera de sărbătoare.

Totuși, pentru petrecerea de Revelion atmosfera se schimbă puțin și devine mai dinamică, iar un plus de extra bass este esențial pentru o petrecere reușită. Astfel, subwoffer-ul Sonos Sub este alegerea ideală pentru cei pasionați de muzică și petreceri, pentru un sunet extraordinar și bass profund,clar, care să vestească trecerea în noul an pe ritmuri dinamice.

Sonos Five – Când nostalgia întâlnește o experiență modernă de audiție

Cu toții avem un prieten – acel prieten -, care este pasionat de stilul vintage, de veselă din porțelan, tacâmuri din argint și muzică pe discuri de vinil, iar alegerea cadoului de Crăciun pentru acesta este o adevărată provocare de fiecare dată.

Anul acesta, însă, alege să fii sigur că darul va fi un real succes, cu Sonos Five, care dă viață colecției de viniluri atent alese de-a lungul timpului. Prin simpla conectare a dispozitivului Five la placa de vinil, utilizatorii pot experimenta muzica la un alt nivel, iar dacă aceștia aleg să conecteze și alte dispozitive inteligente Sonos, se pot bucura de piesele preferate și de un sunet spectaculos în orice încăpere a locuinței, redat direct din aplicația preferată de muzică.

Experiențe ca pe stadion, acasă

Indiferent că vorbim despre fotbal, baschet sau tenis, fiecare dintre noi cunoaștem cel puțin un entuziast al acestor sporturi, care nu ratează niciun meci.

Fiecare repriză a jocului reprezintă o experiență, un cumul de factori care stârnesc emoție în fiecare secundă, la fel ca perioada Crăciunului. Pentru aceștia, cadoul ideal poate fi bara de sunet Beam Gen 2, care amplifică sunetul aplauzelor la fiecare gol sau coș marcat de echipa favorită, fiecare cuvânt rostit de către jucătorul  preferat și, astfel, completează perfect experiența de vizionare, datorită sunetului excepțional.

Confort sporit pentru proaspeții părinți

Bucuria venirii pe lume a unui nou membru al familiei este o binecuvântare, însă, în același timp, și o provocare. De la momente de liniște petrecute împreună, schițarea primului zâmbet și rostirea primului cuvânt, până la nopți albe și zile mai agitate, totul este o aventură.

Astfel, Sonos One vine în ajutorul tinerelor familii oferind un sunet extraordinar pentru cântecele de leagăn, dar și cu mai mult confort pentru cei care vor să fie însoțiți de melodiile preferate oricând, în orice colț al locuinței și în orice încăpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *