OnePlus lansează Red Cable Club în Europa: reduceri la telefoane și accesorii

Browse By

OnePlus anunță Red Cable Club pentru utilizatorii din Europa, modalitatea prin care fanii OnePlus pot avea acces la beneficii exclusive.

“Red Cable Club a avut un succes imens în India și suntem încântați să îl aducem familiei noastre europene, formată din unii dintre cei mai entuziaști, conectați și implicați utilizatori din lume. Membrii noștri europeni au arătat multă pasiune pentru brandul și produsele noastre. Ne bucurăm că le putem oferi șansa de a se alătura Red Cable Club și de a obține beneficii grozave cu ocazia înscrierii,” a declarat Tuomas Lampen, OnePlus Head of Strategy pentru Europa.

O comunitate interconectată

Red Cable Club își are originile într-o călătorie în India a fondatorului OnePlus, Pete Lau, în 2019. În aeroportul din Bangalore, Pete a dat peste o stație de încărcare plină cu cabluri de încărcare roșii, ”emblema” OnePlus. Acest lucru i-a indicat lui Pete cât de interconectată este comunitatea OnePlus din întreaga lume, prin cablul roșu emblematic, ceea ce l-a determinat să creeze Red Cable Club.

Red Cable Club a fost deschis inițial doar pentru membrii comunității indiene OnePlus, care beneficiau de avantaje exclusive, precum reduceri la produsele OnePlus, acces anticipat la noi produse ale companiei și promoții ale partenerilor OnePlus. Începând de astăzi, utilizatorii europeni OnePlus se vor putea alătura clubului și vor face parte din mișcarea OnePlus, având în același timp beneficii exclusive.

Beneficii exclusive

Clienții se pot alătura Red Cable Club accesând link-ul oneplus.com/ro/redcableclub și pot beneficia de avantaje exclusive în decembrie, precum o reducere de 2% la telefoane, 10% la OnePlus Watch și OnePlus Buds Pro și 20% la accesorii, precum și transport gratuit. OnePlus va oferi mai multe beneficii suplimentare membrilor europeni ai Red Cable Club, inclusiv acces anticipat pentru a cumpăra următorul produs audio premium OnePlus, în prima parte a lunii decembrie. De asemenea, membrii Red Cable Club vor avea oportunitatea de a cumpăra una dintre ultimele unități disponibile ale ediției limitate OnePlus Watch Cobalt.

Pentru a se înscrie în OnePlus Red Cable Club, utilizatorii pot vizita oneplus.com/ro/redcableclub.