Abonamentul GeForce NOW RTX 3080, disponibil în România

Browse By

Începând de astăzi, abonamentele RTX 3080 pentru GeForce Now se activează în Europa pentru gamerii care au avut precomandă. Membrii RTX 3080 se bucură de rezuluții mai mari, latență mai mica și cele mai lungi sesiuni de joacă – ajungând la 8 ore – pe lângă cel mai mare control asupra setărilor din jocuri. Am avut ocazia să testez serviciul înainte de lansare și despre toată experiența am vorbit în acest video.

Activarea conturilor va continua până când toate cererile vor fi îndeplinite. Precomenzile pentru abonamentul RTX 3080 pe 6 luni încă sunt acceptate în Europa și America de Nord și vor continua în funcție de disponibilitate.

Desigur, nu ar putea să fie joiaGFN fără mai multe jocuri. Decembrie pornește cu 20 de jocuri care vin pe GeForce NOW în această lună, dintre care 9 titluri care ajung în cloud în această săptămână, printre care și jocul de tip survival PvE, Icarus, jocul de aventură single player, Chorus și Ruined King: A League of Legends Story.

Lista completă de jocuri care vin pe GeForce NOW în această lună se află mai jos, cu cele de săptămâna aceasta în capul listei:

De asemenea în decembrie: