Se anunță un weekend excelent pentru gaming: multe jocuri noi

Browse By

În weekendul de Black Friday de la noi sunt sunt disponibile și multe jocuri noi pe care le poți încerca.

Timp să ai că jocuri sunt destule. O să încep cu clasicul Call of Duty: Vanguard, ce a fost lansat pe 5 noiembrie și cu care te poți distra în campanie sau în multiplayer. Eu mai bat multiplayerul apoi o să public un review pe start-up.ro

Ce jocuri sunt în noiembrie

Alte jocuri noi interesante apărute pe Game Pass sunt: Age of Empires IV (încă nu am terminat prima campanie), Forza Horizon 5 (am făcut câteva curse), Fotball Manager 2022 (doar l-am instalat), It Takes Two (îmi aștept partenerul de joacă, pe Cristina, să purcedem în aventură), The Forgotten City, un joc de care am auzit numai lucruri bune și pe care sunt foarte curios să-l încerc, însă doar timp să am.

Dacă asta nu este suficient, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition va fi disponibil în acest weekend, astfel nostalgici vor putea rejuca jocurile copilăriei, iar cei mici vor putea vedea ce a făcut Rockstar în trecut. Eu poate o să intru puțin în San Andreas deoarece este favoritul meu dintre toate și va fi disponibil pe Game Pass.

Mai vreți? Mai sunt

Bright Memory: Infinite se lansează pe 12 noiembrie și este un joc de actiune first person care arată bine și rău în același timp. Grafica și acțiunea par excelente, însă povestea, voice actingul pare desutl de slabă calitate. Să vedem.

Dacă te pasionează dinozaurii și jocurile de tip simulation atunci poate ar trebui să te uiți la Jurassic World Evolution 2, și el apărut de curând.

Nu în ultimul rând, pe 12 noiembrie începe și early access pentru Battlefield 2042. Deci da, timp să ai că jocuri sunt din belșug.

De asemenea, dacă nu ai un PC suficient de performant sau o consolă poți oricând apela la cloud gaming pe GeForce Now sau Stadia și nu trebuie să ai decât o conexiune la internet pentru a te juca cele mai noi titluri. Spor la joacă!