Razer lansează noile microfoane Seiren V2 Pro și Seiren V2 X

Browse By

Razer a anunțat lansarea a doi noi membri din gama sa de microfoane: Seiren V2 Pro și Seiren V2 X.

Razer Seiren V2 Pro garantează cea mai bună performanță din clasa sa, cu o reproducere puternică și bogată a vocii, permițându-le streamerilor să-și arate profunzimea și timbrul real al vocii. Acest model oferă o calitate ce poate concura cu cea oferită de echipamente folosite de profesioniștii din radio, ne spun cei de la Razer. Filtrele high-pass și limitatoarele analogice de câștig (gain), se vor asigura că microfonul captează doar ceea ce-ți dorești, acestea filtrând în mod natural anumite zgomotele de fundal și pe cele cauzate de lovirea accidentală a microfonului.

Printre caracteristicile cheie ale Seiren V2 Pro se numără:

  • Microfon dinamic, pentru o captare bogată și puternică a vocii
  • O gamă de 20 Hz de răspuns în frecvență, pentru a capta întregul spectru audio al vocii
  • High Pass Filter pentru a opri captarea sunetelor nedorite, de frecvență foarte joasă
  • Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
  • Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Noul Seiren V2 X îmbunătățește formula care stă la baza microfonului pe condensator dezvoltat de Razer, Seiren X. Având un model de captare supercardioid, Seiren V2 X poate capta cu mare claritate vocea streamer-ului chiar dacă există alte zgomote în jur.

Lista de caracteristici ale Razer Seiren V2 X include:

  • Microfon cu condensator de 25mm pentru o captare naturală a vocii
  • Model de captare supercardioid pentru o izolare superioară a vocii
  • Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
  • Analog Gain Limiter to Prevent Voice Distortion
  • Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Atât Seiren V2 Pro, cât și Seiren V2 X dispun de opțiuni aproape nelimitate de personalizare avansată și de control, grație integrării perfecte cu aplicația de mixare audio din Razer Synapse. Streamerii pot să se bucure acum de un control nemaiîntâlnit în ceea ce privește reglarea volumelor de intrare și ieșire a mai multor surse audio, astfel încât să poată ajusta în totalitate atât sunetul care ajunge pe stream, cât și sunetul pe care îl aud ei în timp ce transmit live.

Noile Razer Seiren V2 Pro și Seiren V2 X extind gama de produse Razer destinate streamerilor, oferind atât o calitate cât și o claritate audio de top în clasele lor.

Cele două microfoane sunt disponibile pe razer.com și pe rafturile partenerilor autorizați. Seiren V2 Pro costă 160 de euro, în timp ce Seiren V2 X are un preț de 110 euro.