EA SPORTS lansează jocul de hochei NHL 22, dezvoltat și la București

Browse By

EA Sports lansează NHL 22, jocul de hochei dedicat fanii acestui sport, ce este dezvoltat de studioul din Vancouver și București.

Acesta este primul joc EA SPORTS NHL dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, NHL 22 îi aduce pe jucători și mai aproape de gheață cu ajutorul actualizărilor majore la nivel vizual și al îmbunătățirilor în ceea ce privește aspectul arenelor, detaliile jucătorilor și efectele luminoase. Superstar X-Factors, noul sistem de abilități care introduce în joc trăsăturile speciale ale jucătorilor din ligă, conturează un nou nivel de competiție.

De la asemănările revizuite și microdetaliile uniformelor la mișcările îmbunătățite ale patinelor, motorul Frostbite redă fiecare detaliu la rezoluție înaltă. Jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor.

Funcția Superstar X-Factors introduce o notă realistă în NHL 22, cei mai buni jucători din joc reflectând cu fidelitate personalitățile din viața reală. Această funcție unică face ca prezența celor mai buni jucători din ligă să fie și mai impresionantă, datorită abilităților acestora, inspirate de cele din lumea reală.

Funcția Superstar X-Factors influențează toate modurile de joc ale NHL 22, inclusiv modurile Be A Pro, Franchise Mode, World of Chel și Hockey Ultimate Team (HUT). În modul Be A Pro, jucătorii pot accesa povești multi-sezon cu un sistem revizuit de progres care include acum și X-Factors, dar și opțiunea de a consolida personajele în funcție de abilități sau stil de joc. World of Chel a fost eficientizat și dispune acum de un nou hub care le oferă utilizatorilor toate funcțiile jucătorilor, dar și de funcția reorganizată Party Flow, care permite migrarea între jocuri alături de prieteni, mai ușor ca niciodată.

Funcția X-Factor Superstars este integrată în sistemele modului Franchise, de la recrutarea profesioniștilor și a amatorilor, chimia echipei, la semnarea cu jucătorii liberi de contract. Jucătorii pot construi o echipă nouă de la 0 sau pot alege Seattle Kraken, noua echipă din NHL 22

EA SPORTS NHL 22, dezvoltat de EA România și EA Vancouver, este cotat E10+ și este disponibil pe platformele Xbox Series X|S și PlayStation 5, dar și Xbox One și PlayStation 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *