EA își aduce jocurile populare pe GeForce Now

Browse By

Multe dintre jocurile populare ale publisherului Electronic Arts vor fi disponibile de acum înainte pe platforma de cloud gaming GeForce Now.

GeForce NOW oferă Eletronic Arts oportunitatea de a aduce câteva dintre cele mai iubite francize în mâinile unei audiențe globale care se află în rapidă creștere. Disponibil în peste 70 de țări, GeForce NOW mai mult decât și-a dublat numărul de utilizatori în ultimul an, ajungând la 12 milioane de membri.

Patru jocuri populare din francizele Battlefield, Mirror’s Edge, Unravel și Dragon Age se lansează pe GeForce NOW și ajung direct pe dispozitivele utilizatorilor, fie că vorbim de PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV sau dispozitive mobile – alături de popularul Apex Legends deja disponibil. Mergând mai departe de free-to-play în colecția vastă a celor de la Electronic Arts, acesta este primul pas pentru a aduce și mai multe jocuri grozave de la EA pentru gamerii GeForce NOW.

  • Battlefield 1 Revolution (Steam)
  • Dragon Age: Inquisition (Steam)
  • Mirror’s Edge Catalyst (Steam)
  • Unravel Two (Steam)

Mai mult, ca parte a parteneriatului și promisiunii de a aduce mai multe jocuri de la EA pe GeForce NOW, echipele lucrează la versiunile de Origin ale acestor patru jocuri pentru a fi adăugate pe platformă – iar unele dintre acestea vor fi gata chiar de astăzi.

Membrii GeForce NOW se pot aștepta la mai multe jocuri de la Electronic Arts în viitor.