DLSS și Reflex vor fi disponibile în Battlefield 2042

Browse By

Battlefield 2042 este următorul FPS al EA și ar vrea să devină un titlu competitiv. Pentru a susține asta, jocul va avea DLSS și Reflex.

Atât NVIDIA DLSS, cât și Reflex vor fi disponibile în Battlefield 2042, următorul titlu din franciza Battlefield. Electronic Arts și DICE au anunțat că NVIDIA este partenerul grafic oficial pentru Battlefield 2042 pe PC și vor aduce NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex în acest joc mult așteptat. Battlefield V a fost primul joc făcut pe motorul Frostbite care a adăugat DLSS, Anthem a fost cel de-al doilea, iar Battlefield 2042 este numărul trei.
Gamerii GeForce RTX vor primi o experiență în Battlefield 2042 cu o latență scăzută datorită NVIDIA Reflex și un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifica calitatea imaginii datorită DLSS.

Battlefield 2042 se lansează pe 22 octombrie 2021 pe toate platformele importante.

Pe de altă parte, DOOM Eternal tocmai a primit un update care a adăugat ray tracing și NVIDIA DLSS.

Bethesda Softworks, id Software și NVIDIA au lucrat împreună pentru a aduce NVIDIA DLSS și ray tracing în DOOM Eternal și a fost lansat seara trecută printr-un patch. Gamerii care se joacă pe platforma GeForce RTX au primit un upgrade – grafică mai bună cu reflexii ray traced și performanță mai mare fără a sacrifice calitatea imaginii cu DLSS.

DOOM este o franciză cunoscută, iar DOOM Eternal s-a lansat anul trecut spre aprecierea fanilor și a criticilor. Cu motorul idTech la bază, DOOM Eternal impinge granițele vizuale și mai mult cu adiția reflexiilor ray-traced și NVIDIA DLSS pentru creșterea performanței. Wolfenstein: Youngblood a fost primul joc făcut cu id Tech care a adăugat ray tracing și DLSS, DOOM Eternal este al doilea.

Nu în ultimul rând, Rust primește DLSS pe 1 iulie.