Cum asortezi un smartwatch ținutei tale – sfaturi și idei

Browse By

Ceasul este un accesoriu important în ținuta unui bărbat sau a unei femei. Între timp, ceasul a fost înlocuit de smartwatch, cum îl asortezi ținutei?

Cei cărora le place să poarte ceasuri știu că există diferite ceasuri pentru ținute sau ocazii diferite. Nu poți purta un ceas casual la o ținută de business. De asemenea, este importantă culoarea cadranului, dar și a curelor. Eu am vreo cinci ceasuri pe care le schimb în funcție de cum cred că se potrivesc la ținuta pe care o fac atunci.

Totuși, de câțiva ani prefer să port smartwatch-uri și am folosit ceasuri inteligente de la Fitbit, Huawei, iar acum am OnePlus Watch. Cum vreau să le port zilnic pentru a-mi monitoriza sănătatea și pentru a fi conectat la telefon, este nevoie să port ceasul indiferent de ținută. Dar nu vrei să ai un smartwatch cu cureaua neagră cu pantofi și curea de pantaloni maro.

Ce smartwatch se potrivește ținutei tale

În cazul acesta poți schimba cureaua unui smartwatch repede și ușor. Majoritatea producătorilor de ceasuri au același sistem de prindere și de obicei poți folosi o curea de la un ceas la altul. Așadar, o soluție pentru asortarea unui ceas la ținută este schimbarea curelelor (diferite culori, diferite tipuri de materiale etc).

Un alt mod prin care-ți poți transforma ceasul unui accesoriu potrivit ținutei este să-i schimbi watch face-ul. Poți să mergi către un look clasic sau unul sport sau unul amuzant. De obicei, găsești multe astfel de fețe de ceas în aplicația de pe telefon a ceasului.

În cazul meu, care folosesc OnePlus Watch, am de ales din 50 de astfel de fețe de ceas din aplicație. Obișnuiesc să le schimb des pentru că mă plictisesc, iar uneori unele se potrivesc mai bine cu hainele pe care le port în acel moment.

Totuși, 50 sunt destul de puține, cum spuneam și în review-ul meu, dar cel mai recent update de software a făcut ca ceasul să poată folosi funcția AI Outfit. Cu ajutorul aceste funcții poți face o fotografie ținutei tale și selectezi apoi o parte din fotografie pentru ca software-ul să aleagă anumite culori și modele. Astfel ai posibilitatea de a potrivi mai bine ceasul cu hainele pe care le porți.

Modelele sunt redate aleatoriu și poți repeta procesul până când găsești ceva de care ești mulțumit. Dar nu este obligatoriu să faci poză doar la hainele pe care le porți, poți să faci o poză la un model, pattern care-ți place și ceasul scoate culorile din fotografie și generează diferite modele.

Un sistem ingenios care să asigure că nu te plictisești de ceasul tău după doi ani de utilizare. Totuși, mi-aș fi dorit un control mai bun asupra felului în care sunt redate aceste fețe de ceas.

Într-un final, update-ul de soft de la OnePlus Watch a adus și celelalte moduri de antrenament, iar acum ai de ales până la 110 tipuri de antrenamente (unele sunt jocuri cu mingea, altele tipuri de dans și așa mai departe.

Tu mai porți ceasuri? Ai trecut la smartwatch-uri? Cum le asortezi ținutelor tale?