EA lansează Knockout City, jocul multiplayer inspirat din dodgeball

Browse By

Electronic Arts și Velan Studios au lansat astăzi Knockout City, un joc multiplayer de echipă plin de acțiune, inspirat din dodgeball.

Jocul trece însă de dodgeball și devine, mai degrabă, un dodgebrawl. Jucătorii vor avea acces gratuit la Knockout City până pe 30 mai și pot participa la evenimentul Block Party timp de 9 zile, un eveniment tip festival la care vor participa și vedete și personalități din gaming, precum Brie Larson (actrița câștigătoare a unui premiu Oscar), Brooke AB sau Sykkuno, care se aliază împotriva fanilor pentru glorie în arta dodgebrawl.

Printr-o experiență veselă, dar extrem de competitivă, tipică jocului de dodgeball, Knockout City îi provoacă pe dodgebrawlers să ia parte la un joc cu un ritm accelerat. Jucătorii Knockout City vor descoperi medii interactive în care se pot înfrunta, parcurgând cele cinci hărți multiplayer pline de acțiune și folosind șase tipuri diferite de mingi.  De asemenea, jucătorii se pot transforma în mingi pentru a deveni propria armă, fiind aruncați de coechipieri în meciurile rapide.

Cum jocul oferă posibilitatea de cross-play și evoluție simultană, până la 32 de prieteni pot să se alieze pe diferite platforme pentru a-și crea echipe (Crews), având inclusiv opțiunea de a schimba platformele fără să piardă progresul, pentru a lupta împotriva echipelor rivale și pentru a fi încoronați drept lideri. Personajele și echipele sunt extrem de personalizabile, astfel încât jucătorii pot alege propriul stil pentru a-și prezenta aspectul unic, alegând dintr-o gamă largă de elemente cosmetice și niveluri de progres, care includ echipamente, coafuri, efecte KO și multe altele.

Pentru a sărbători lansarea jocului, va fi organizat un eveniment Block Party începând cu 21 mai, ora 15:00, până pe 30 Mai, ora 15:00, și va include o serie de evenimente, precum stream-uri ale jocului, meciuri între echipe, detalii oferite de dezvoltatorii jocului și multe altele.

  • 21 mai: debut Block Party, la ora 15:00.
  • 22 mai: Community Crew Up: streamer-ii își invită comunitățile să îi ajute să atingă obiectivele din joc pentru a debloca premii pentru audiențe. Brie Larson, BrookeAB și Sykkuno se aliază pentru un joc 3v3 live, pe canalul de YouTube al lui Brie.
  • 23 mai: Vor fi disponibile Crew Logos, Banners și Player Icons personalizabile realizate de diferiți creatori de conținut.
  • 24 mai: Are loc evenimentul Knockout City Discord, în cadrul căruia jucătorii pot juca Knockout City alături de echipa de dezvoltatori și pot discuta cu aceștia diferite aspecte legate de joc.
  • 25 mai: Season 1 Kickoff – o nouă hartă, Jukebox Junction, va fi dezvăluită alături de opt noi liste de redare/playlist-uri, campionate, contracte de sezon sau săptămânale.
  • 26 mai: Prima rundă de Dodge the Devs, în care jucătorii își încearcă norocul împotriva dezvoltatorilor pentru a câștiga premii speciale.
  • 27 mai: A doua rundă de Dodge the Devs!
  • 28 mai: Prima zi a Turneului Comunității, în cadrul căruia 64 de echipe din America de Nord și 64 de echipe din Europa vor concura pentru a fi încoronați ca învingători.
  • 29 mai: A doua zi a Turneului Comunității, în cadrul căreia primele 8 echipe din cele două regiuni vor continua competiția pentru un premiu de 10.000 de dolari, respectiv 5.000 de euro.
  • 30 mai: Finalul Block Party, la ora 15:00.

Jucătorii care aleg să achiziționeze jocul Knockout City la prețul recomandat de 19.99 de dolari în timpul Block Party vor avea acces la premii pe care le pot folosi imediat, incluzând accesorii, coafuri, ochelari, postură de intro, efecte KO, siglă și 500 Holobux. Membrii EA Play vor avea acces nelimitat la jocul integral începând cu 21 mai, iar pe lângă premiile menționate vor primi și un premiu exclusiv, echipamentul Epic Ready Up.

Membrii care dețin Xbox Game Pass Ultimate și Xbox Game Pass pentru PC vor avea de asemenea acces la jocul complet și la conținut dedicat membrilor, prin intermediul EA Play.