Ubisoft anunță The Division: Heartland, un nou joc free-to-play

Browse By

Ubisoft a anunțat astăzi o actualizare a extinderii universului The Division al lui Tom Clancy. Lansarea The Division în 2016 a marcat primul IP complet original sub umbrela Tom Clancy din 2009, iar jocul a doborât multiple recorduri de vânzări. Franciza și-a continuat dezvoltarea, The Division 2 , devenind unul dintre cele mai de succes jocuri din 2019, iar apoi a urmat expansion-ul din 2020 The Division 2: Warlords of New York.
https://youtu.be/CsVb6SGZsjQ
„În ultimii 5 ani, The Division a crescut de la un proiect foarte ambițios la Ubisoft, la o franciză de renume mondial, ajungând la 40 de milioane de jucători unici.” a explicat Alain Corre, director executiv al Ubisoft EMEA. „Suntem foarte mândri de ceea ce au realizat echipele noastre cu această franciză și de universul uimitor pe care l-au creat. Potențialul și profunzimea acestui univers ne permit să explorăm conținut nou și captivant, care să-i mulțumească pe fanii fideli ai The Division, precum și pe cei noi.

The Division: Heartland

Ca parte a acestei expansiuni a francizei, Ubisoft a dezvăluit astăzi Tom Clancy’s The Division: Heartland, un nou joc free-to-play stabilit în universul The Division. Dezvoltarea este condusă de Red Storm Entertainment, un studio cu legături strânse cu licențele Tom Clancy, care au lucrat și la The Division și The Division 2. Heartland va fi o un joc de sine stătător disponibilpe PlayStation, Xbox și PC în 2021-22. Ubisoft a anunțat, de asemenea, planurile de a duce franciza The Division pe mobil, aducând universul către un public și mai larg.

În cele din urmă, The Division 2 va primi, de asemenea, conținut nou, ca parte a unei actualizări care va avea loc la sfârșitul anului 2021. Ubisoft Massive, cu sprijinul Ubisoft București, conduce dezvoltarea acestui nou conținut care va include un mod de joc complet nou și metode noi de creștere în level pentru agenți cu accent pe creșterea varietății și viabilității build-urilor. Mai multe detalii vor fi dezvăluite  înainte de lansare.
The Division se extinde, cu filmul anunțat anterior, cu Jessica Chastain și Jake Gyllenhaal, în dezvoltare cu Netflix. Povestea va fi stabilită după evenimentele din Divizia 2 și va explora modul în care focarul afectează diferite regiuni ale Statelor Unite, pe măsură ce agenții luptă pentru a asigura rutele de aprovizionare.