Vești bune, Nvidia are: DLSS ajunge în Warzone și Modern Warfare

Browse By

Gamerii cu plăci video NVIDIA GeForce RTX primesc un upgrade de performanță gratuit în Call of Duty: Warzone și Modern Warfare

Cu DLSS pornit, Nvidia susține că performanța crește cu până la 70%.

NVIDIA DLSS este disponibil de astăzi în popularul battle royale Call of Duty: Warzone, dar și în Call of Duty: Modern Warfare pentru campanie, multiplayer și modul Spec Ops. Call of Duty: Warzone este  popularul battle royale shooter, free-to-play de la Activision, iar Call of Duty: Modern Warfare rămâne unul dintre cele mai populare jocuri online multiplayer.

Ca urmare a lansării unui noi update astăzi, gamerii pot porni NVIDIA DLSS în Call of Duty: Warzone, în modurile multiplayer din Modern Warfare și în modul co-op Spec Ops din Modern Warface. Pornirea opțiunii NVIDIA DLSS din setările jocului rezultă într-o creștere a performanței pe plăcile grafice GeForce RTX cu până la 70% mai mult în 4K.

DLSS este disponibil în Call of Duty: Black Ops Cold War pentru multiplayer, Zombies și campanie.

Jucătorii de Call of Duty pot beneficia de numărul crescut de cadre pe secundă sau pot reinvesti performanța în plus într-un nivel de detalii crescut sau rezoluții mai mari care ajută cu reperarea inamicilor la distanțe mai mari și fac gameplay-ul să fie mai imersiv și să arate mai bine.

DLSS vine și în Naraka: Bladepoint și Mortal Shell

Alte jocuri care primesc support pentru DLSS luna aceasta sunt:

  • Mortal Shell al celor de la Cold Symmetry, celebrul single-player action-RPG care a primit un update major pe 15 aprilie. Update-ul a adăugat umbre ray-traced și NVIDIA DLSS pentru gamerii GeForce RTX. Peformanța crește cu până la 130% în 4K cu DLSS pornit.

  • Naraka: Bladepoint de la 24 Entertainment – mult anticipatul battle royale a adăugat support pentru DLSS în varianta closed beta care s-a lansat de curând. Rezultatul a fost o creștere a performanței de până la 60% în 4K. Datorită DLSS, toți jucătorii care dispun de o placă video GeForce RTX seria 30 se pot bucura de acțiune la 60+ FPS cu setări maxime în 4K.

Dacă nu ai reușit să participi în ultimul closed beta pentru Naraka: Bladepoint te poți înscrie să participi la următorul care începe pe 23 aprilie – tot ce trebuie să faci este să te duci pe pagina de Steam a jocului și să apeși pe butonul „Request Access”. Când va veni timpul, o serie de gameri aleși vor avea access la test și pot vedea cum arată jocul și integrarea NVIDIA DLSS.