PlayStation Plus face 10 ani: trei jocuri gratuite pentru iulie

Browse By

PlayStation Plus face 10 ani, și cu această ocazie, în luna iulie abonații vor primi un titlu bonus, pe care să-l adauge colecției.

PlayStation Plus aniversează astăzi 10 ani, un deceniu în care a adus împreună pasionații de gaming, oferindu-le membrilor acces la conținut de calitate și reduceri exclusive. Cu această ocazie, în luna iulie abonații PlayStation Plus vor primi un titlu bonus, pe care să-l adauge colecției de jocuri oferite de-a lungul timpului.

Jocurile gratuite pentru luna iulie sunt NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration și Erica și pot fi descărcate începând din 7 iulie, până pe 3 august.

Despre Erica am scris aici.

ps plus

Sony Interactive Entertainment va lansa în această săptămână și o temă pentru PS4 gratuită pentru a celebra 10 ani de PS Plus, aceasta fiind disponibilă pe PS Store pentru o perioadă limitată. De asemenea, cei care nu au încercat încă experiența multiplayer online cu abonamentul PS Plus vor avea la dispoziție un weekend free online multiplayer, începând cu 4 iulie, de la ora 12.01 AM, până pe 5 iulie, ora 11:59 PM.