Browse By

Jocuri în două minute: Concrete Genie – PlayStation 4

Concrete Genie este un joc exclusiv PlayStation unde intri în pielea unui băiat cu talent la desenat. Cu nițel ajutor din partea unor puteri supranaturale, Ash, personajul pe care-l interpretezi, primește o pensulă magică prin care poate aduce creațiile sale la viață pe pereții clădirilor din orașul Denska.

Misiunea lui este să strângă foile din caietul său de notițe pe care niște bullies le-au împrăștiat în orașul abandonat. Mai departe, trebui să aduci la viață, cu pensula magică, mai multe spirite care te vor ajuta de-a lungul călătoriei tale.

Trei lucruri care mi-au plăcut la Concrete Genie:

  1. Vizual jocul arată foarte bine. Ce poți să desenezi cu Ash este special și apreciez creativitatea studioului. Îmi place că-ți poți personaliza cum vrei tu scenele și spiritele.
  2. Poate fi o experiență relaxantă după o zi de muncă stresantă
  3. Partea de luptă introdusă spre finalul jocului este dinamică și bine executată. Chiar mi-aș dori să mai scoată un DLC în care să folosești mai mult abilitățile de luptă.

Concrete Genie_20191005235035

Trei lucruri care nu mi-au plăcut:

  1. Desfășurarea acțiunii este cam lentă și poate deveni repetitiv după o vreme.
  2. Povestea este una potrivită pentru copii, nu pentru adulți
  3. Puzzle-urile sunt prea ușoare

Concrete Genie_20191003205946

Atât despre Concrete Genie. Este un joculeț drăguț pe care ar trebui să-l joace copii sau pe care ar trebui să-l joci împreună cu ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *