Nvidia aduce serverele GeForce NOW mai aproape de România

Browse By

Nvidia sărbătorește 1500 de jocuri pe Geforce NOW și aduce RTX 4080 SuperPODs mai aproape de România pentru o experiență de gaming mai bună.

Orașul Sofia din Bulgaria este cel mai recent care primește upgrade la RTX 4080 SuperPODs.

Iar cu Game Developers Conference în derulare săptămâna aceasta, Nvidia anunță că dezvoltatorii de jocuri au acces la o serie de unelte GeForce NOW care le permit să aducă cu ușurință jocurile în cloud. Nu necesită muncă de portare pentru dezvoltatori și permite publisherilor să faciliteze funcții precum sincronizarea contului cu librăria de jocuri, precum și să livreze experience unice și interactive bazate pe cloud.

CD PROJEKT RED este unul dintre dezvoltatorii care beneficiază de aceste resurse GeForce NOW și va aduce un nou update pentru Cyberpunk 2077 pe 11 aprilie, care va include și un preview tehnologic pentru modul Ray Tracing: Overdrive de care membrii Ultimate să se poată  bucura pe mai multe dispozitive.

Membrii Premium GeForce NOW vor avea timp până pe 6 mai să intre în posesia noului costum Captain Marvel Medieval Marvel cu care să lupte împotriva inamicilor în Marvel’s Midnight Suns.

Jocurile care vin săptămâna aceasta în cloud:

Nu uita să vezi Steam Sale săptămâna aceasta. Sunt multe jocuri pe care poți să le joci pe GeForce NOW, iar perioada de oferte se termină pe 23 martie!

Tot astăzi NVIDIA lansează un nou driver NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV open beta, care pornește pe 24 martie cu suport pentru DLSS 2.

Cel mai nou driver Game Ready include optimizări Game Ready pentru Ray Tracing: Overdrive Mode din Cyberpunk 2077, suport pentru DLSS 2 în Deceive Inc., update-ul cu DLSS 3 pentru Forza Horizon 5, lansarea lui The Last of Us Part I cu DLSS 2, lansarea early access cu DLSS 2 a lui Smalland: Survive the Wilds și Resident Evil 4.

Diablo IV Open Beta primește upgrade de performanță cu DLSS 2, iar DLSS 3 vine la lansare

Atunci când Diablo IV open beta va fi live, gamerii GeForce vor primi un upgrade de performanță cu DLSS 2, iar atunci când Diablo IV se lansează pe 6 iunie, gamerii care au GeForce RTX seria 40 pot activa DLSS 3 pentru și mai multă performanță în acest titlu mult anticipat.

Forza Horizon 5 devine și mai rapid pe 28 martie cu DLSS 3 care oferă un upgrade de performanță

Forza Horizon 5 urmează să primească un update pe 28 martie care va aduce suport pentru DLSS 3 în jocul de curse care are momentan cel mai mare rating dintre toate jocurile de curse urmărite de OpenCritic. Forza Horizon 5 va primi un update pe 28 martie cu suport pentru NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex. Atunci când este activat, DLSS 3 permite plăcilor video GeForce RTX din seria 40 să depășească bariera de 120 FPS la 4K cu fiecare setare la maxim.

Deceive Inc., Smalland: Survive the Wilds și The Last of Us Part I primesc upgrade cu DLSS Super Resolution

Cu plugin-uri pentru DLSS 2 disponibile în Unreal și Unity, și documentația pentru integrare disponibilă public pe pagina NVIDIA Developers, DLSS 2 poate fi adăugat în jocuri chiar și într-o singură zi, oferind milioanelor de gameri GeForce RTX o experiență superioară. Această ușurință de integrare și baza mare de instalare reprezintă două motive principale pentru care dezvoltatorii pot lua cu ușurință decizia de a încorpora tehnologia, lucru care a dus la o creștere semnificativă a adopției DLSS 2, în orice tip de joc, de la AAA la jocuri indie dezvoltate de o singură persoană.

Dezvoltatorii de jocuri continua să adauge NVIDIA DLSS 2 (Super Resolution) pentru a îmbunătăți jocurile. Noul driver NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV open beta oferă un upgrade DLSS pentru:

o    Deceive Inc.: Disponibil acum cu DLSS 2

o    Smalland: Survive the Wilds: Disponibil pe 29 martie cu DLSS 2

o    The Last of Us Part I: Disponibil pe 28 martie cu DLSS 2

DLSS continuă să fie adoptat într-un ritm alert, inclusiv în cele mai mari jocuri

Dezvoltatorii de jocuri continuă să folosească NVIDIA DLSS pentru a-și îmbunătăți jocurile, iar Diablo IV, Forza Horizon 5, The Last of Us Part I sunt adiții binevenite în lista de jocuri cu DLSS. Până acum, peste 270 de jocuri și aplicații folosesc NVIDIA DLSS ca accelerator de performanță bazat pe AI. DLSS 3, cea mai nouă versiune a tehnologiei este disponibilă în 29 de jocuri lansate și a fost adoptat de 7 ori mai rapid decât DLSS 2 în primele 6 luni de la lansare.

Mai multe upgrade-uri și știri Game Ready

Driverul NVIDIA Game Ready pentru Diablo IV open beta adaugă și alte funcții precum:

  • Optimizări din prima zi pentru
  • Adiția de setări optime prin GeForce Experience pentru 4 noi jocuri:
    • Kerbal Space Program 2
    • Last Epoch
    • Like a Dragon: Ishin!
    • Wo Long: Fallen Dynasty