Complet refăcut, jocul horror SILENT HILL 2, vine pe PlayStation 5 și pe PC

Browse By

Dezvăluit în cadrul livestream-ului SILENT HILL Transmission, Remake-ul SILENT HILL 2 reprezintă primul dintre numeroasele proiecte din cadrul francizei SILENT HILL.

Proiectele Silent Hill anunțate:

SILENT HILL 2 – Dezvoltat de Bloober Team în colaborare cu Akira Yamaoka și Masahiro Ito (PlayStation®5 și PC STEAM®)
SILENT HILL: Townfall – Co-produs împreună cu Annapurna Interactive și No Code (Platforme TBC)
SILENT HILL f – O poveste complet nouă, plasată în Japonia anilor 1960 (Platforme TBC)
SILENT HILL: Ascension – o nouă serie interactivă
Proiectul de film “Return to SILENT HILL” (Întoarcerea la SILENT HILL) în regia lui Christophe Gans

Konami Digital Entertainment BV a anunțat că remake-ul lui SILENT HILL 2, jocul de groază lansat inițial în 2001, va ajunge pe PlayStation 5 și STEAM. Dezvoltat de Bloober Team, compozitorul Akira Yamaoka și artistul Masahiro Ito, orașul neliniștitor învăluit în ceață tulburătoare va fi refăcut cu imagini și sunete noi și cu gameplay îmbunătățit.

 

Comentariu din partea directorului executiv al echipei Bloober, Piotr Babieno:

SILENT HILL 2 a fost jocul care a modelat viziunea noastră colectivă la Bloober Team. Este jocul care ne-a inițiat în aventura noastră în dezvoltarea de jocuri. Acum, ne confruntăm cu o provocare supremă. O provocare de a traduce amintirile noastre din tinerețe despre jocul suprem într-un limbaj cu care jucătorii moderni se pot angaja, creând în același timp o experiență fidelă originalului. În urmă cu mai bine de 20 de ani, o echipă de minți strălucite de la KONAMI a dezvoltat unul dintre cele mai remarcabile jocuri din istoria divertismentului electronic. Prin parteneriatul lor, KONAMI și Bloober Team se vor asigura că SILENT HILL 2 strălucește încă o dată pentru a stabili noi standarde pentru acest gen și pentru a oferi o experiență de neuitat pentru următoarea generație de fani. Prin munca noastră, suntem hotărâți să demonstrăm că Bloober Team urcă pe culmile a ceea ce este posibil și că vizează vârful în dezvoltarea de jocuri. Abia așteptăm momentul în care Jucătorii vor putea vedea munca noastră.

 

Remake-ul SILENT HILL 2 îl are în rolul principal pe James Sunderland în orașul Silent Hill, după ce a primit o scrisoare misterioasă de la soția sa Mary… care a murit de mult timp.