Ce este cu telefoane T Phone și T Phone Pro

Browse By

Telekom nu mai vrea doar să-ți ofere abonament de telefonie, ci și telefoanele sale numite T Phone și T Phone Pro.

Începând cu 5 octombrie 2022, cei care își portează numărul de telefon în rețeaua Telekom Mobile vor beneficia de noul T PHONE inclus la abonamentul Nelimitat 14, sau vor putea opta pentru T PHONE PRO, dacă vor alege abonamentul Nelimitat 18. Ambele abonamente oferă beneficii naționale nelimitate și roaming în SEE inclus.

De asemenea, clienții Telekom Mobile vor putea achiziționa cele două terminale ”la liber”, fără abonament, la prețul de 999 de lei TVA inclus (T PHONE) sau 1.299 de lei (T PHONE PRO), din magazinele Telekom.

T Phone și T Phone Pro

Acesta sunt telefoane de buget, însă cu specificații decente. T Phone are un ecran cu o diagonală de 6,52 de inci, însă doar cu rezoluție HD+, iar T Phone Pro are un display de 6,82 de inci, tot cu rezoluție HD+. Ambele modele au senzor de amprentă și protecție la apă IP52/IPX2, au mufă de căști și modelul PRO are și NFC.

La interior regăsim procesoarele MediaTek Dimensity 700 pe ambele modele, ce asigură și conectivitate 5G. Pe modelul Pro avem 6 GB RAM și 128 GB stocare internă, însă are suport pentru card microSD de până la 2 TB, iar modelul de bază are 4 GB RAM și 64 GB stocare. Și bateriile sunt destul de mari, iar T Phone are o baterie de 4500 mAH ce se poate încărca modest la 15 wați, iar T Phone Pro vine cu o baterie mare de 5000 mAh ce se poate încărca la fel de repede.

Ambele telefoane rulează Android 12, dar Telekom nu a anunțat câți ani vor primi actualizări de sistem, însă este posibil să fie timp de doi ani, ca la majoritatea producătorilor.

Un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii T PHONE este spațiul de stocare în cloud de 100 GB, timp de trei luni, prin Google One, fără costuri suplimentare, oferit tuturor celor care nu au deja un cont Google One.